Βαρδινογιάννης - Αλιμόνου: «Δεν τον αγάπησε ποτέ πραγματικά, αυτός όταν έχανε δίκες την πετούσε έξω»

Life
Βαρδινογιάννης - Αλιμόνου: «Δεν τον αγάπησε ποτέ πραγματικά, αυτός όταν έχανε δίκες την πετούσε έξω»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα όσα έγιναν στο τελευταίο δικαστήριο για το διαζύγιο

Η δικαστική διαμάχη βρίσκεται πλέον στην κορύφωσή της, με την πλευρά του επιχειρηματία να εξακολουθεί να προσάπτει ακατάλληλη συμπεριφορά μητέρας στην Τζίνα Αλιμόνου, παρά τις απορριπτικές για εκείνον αποφάσεις.

Στο μεταξύ, πριν από δέκα ημέρες εκδικάστηκε στον Αρειο Πάγο και η υπόθεση περί αρπαγής των τέκνων από τη μητέρα τους, με αίτημα του Παύλου Βαρδινογιάννη να πάνε τα παιδιά μαζί του στις ΗΠΑ.

Ο επιχειρηματίας πάντως επιμένει στην «άσωτη» ζωή της πρώην συζύγου του και στις «σπατάλες» της, ενώ εκείνη θεωρεί ότι η ρήξη μεταξύ του ζευγαριού ήρθε με τη μετοίκηση στην Αμερική. Το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας η Τζίνα Αλιμόνου μπήκε διστακτικά στη δικαστική αίθουσα, συνοδευόμενη από τη θεία της -που κατέθεσε ως μάρτυρας- και τους δικηγόρους της. Ο Παύλος Βαρδινογιάννης αυτήν τη φορά δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ενώ εκπροσωπήθηκε από διαφορετικούς συνηγόρους σε σχέση με τα προηγούμενα δικαστήρια.

Έπειτα από σχεδόν 30 δίκες, όπως επισημάνθηκε στο δικαστήριο, έφτασε η ώρα της αγωγής διαζυγίου του ζευγαριού. Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η θεία της Τζίνας Αλιμόνου, η οποία υποστήριξε ότι ζούσε το ζευγάρι από κοντά και πως ο λόγος διάσπασης ήταν η δύσκολη ζωή στην Αμερική. «Η οριστική ρήξη στον γάμο τους ήρθε τον Νοέμβριο του 2016, όταν έφτασε στα χέρια της Τζίνας η αγωγή διαζυγίου από τον Βαρδινογιάννη. Εκείνη δεν το ζήτησε ποτέ.

Πολλές φορές και αρκετό καιρό αργότερα του ζητούσε να τα βρουν, είχε αισθήματα για εκείνον, παρά τη διαφωνία για την Αμερική. Η Τζίνα δεν ήθελε να πάει εκεί. Δεν είχαν ακόμα χρονίσει τα τρίδυμα, όταν εκείνος επέμεινε να μείνουν Αμερική. Συναίνεσε να πάνε, αλλά για δύο χρόνια» υποστήριξε η θεία της ηθοποιού.

 Δύσκολη ζωή

Σε ερωτήσεις της έδρας σχετικά με το γιατί η Τζίνα Αλιμόνου δεν επιθυμούσε την παραμονή της οικογένειας στην Αμερική, εκείνη περιέγραψε μια «δύσκολη ζωή» στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με πέντε «ανειδίκευτες νταντάδες», που «πνίγονταν τα παιδιά και δεν το καταλάβαιναν» και δίχως φίλους.

 «Ηταν δύσκολα για εκείνη με τρία μωρά. Ηθελε να κάνει το χατίρι του άντρα της. Είχαν ένα πολυτελές σπίτι στο Κονέκτικατ, αλλά η ζωή εκεί ήταν δύσκολη. Δεν είχαν άδεια παραμονής. Εκείνη έμενε εννιά μήνες κάθε χρόνο Δεν ήταν οργανωμένη η ζωή τους. Ο σύζυγος ταξίδευε συχνά. Εκείνος της έλεγε “να πάμε δύο εβδομάδες στα νησιά Μπόρα Μπόρα”, αλλά εκείνη δεν ήθελε ταξίδια. Ηθελε να φροντίζει τα παιδιά. Η κύηση της άφησε και μια κύστη στα νεφρά, όπου αρχικά της είπαν οι γιατροί ότι μπορεί να ήταν κακοήθεια» περιέγραψε η μάρτυρας, υποστηρίζοντας ότι το ένα από τα παιδιά του ζευγαριού απέκτησε άσθμα λόγω του κλίματος της περιοχής.

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, η διάσταση ήρθε τη στιγμή που η Τζίνα Αλιμόνου παρέλαβε τη μήνυση για αρπαγή των παιδιών τους. «Δεν υπήρξε κατανόηση από την πλευρά του. Στο σπίτι στη Φιλοθέη ο Βαρδινογιάννης είχε δωμάτιο, εκείνη δεν είχε και κοιμόταν με τη μεγάλη της κόρη. Υπήρχε μεγάλος ψυχολογικός πόλεμος. Εκείνη δεν ήθελε να μπει το φυλάκιο μέσα στην αυλή του σπιτιού να το βλέπουν τα παιδιά, ούτε να έχει παντού κάμερες» επέμεινε η θεία της.

«Είναι μια μάνα με το μι κεφάλαιο. Θα έπρεπε να βραβεύεται και όχι να διασύρεται. Τη μεγάλη τη θήλαζε μέχρι 4 ετών! Μετά έμεινε έγκυος πάλι. Είναι συνεχώς πάνω από τα παιδιά της. Εκείνη δεν ήθελε να χωρίσει. Να μείνει στην Ελλάδα ήθελε. Εκανε προτάσεις επανένωσης. Η άλλη πλευρά απαντούσε με δωροδοκίες. Εκανε πρόταση δωροδοκίας στη μητέρα της με 3 εκατ. ευρώ. Όταν έχανε δίκες την πετούσε έξω από το δωμάτιο και το δικαστήριο διέταξε να φύγει εκείνος από το σπίτι» εξήγησε η θεία της Τζίνας Αλιμόνου, η οποία στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με το εάν η ανιψιά της υπήρξε σπάταλη, όπως υποστηρίζει ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης φέρεται να υποστηρίζει ότι η διάσπαση της σχέσης τους οφείλεται, μεταξύ άλλων, στις σπατάλες της ηθοποιού, με τη θεία της να ισχυρίζεται ότι η ανιψιά της «μπήκε σε μια διαφορετική οικογένεια και έπρεπε να έχει γκαρνταρόμπα». Μάλιστα, όπως εξήγησε, στην αρχή η Τζίνα Αλιμόνου προσέλαβε στυλίστα που της «έχτισε» μια γκαρνταρόμπα για να πηγαίνει σε εκδηλώσεις, αλλά έπειτα από αυτό «είχε απλώς μια κάρτα με 20.000 τον μήνα όριο, που πλήρωνε για όλα τα έξοδά της, και των παιδιών και του σπιτιού».

 «Δεν τον αγάπησε ποτέ»

Στον αντίποδα, ο από 25ετίας φίλος του Παύλου Βαρδινογιάννη και ανιψιός της αείμνηστης ηθοποιού Καίτης Λαμπροπούλου, που κατέθεσε ως μάρτυρας, έκανε λόγο για απίστευτες απαιτήσεις της ηθοποιού, καταλήγοντας πως «δεν αγάπησε ποτέ πραγματικά τον Παύλο Βαρδινογιάννη».

Ο μάρτυρας εξήγησε στο δικαστήριο την ανάγκη του Παύλου Βαρδινογιάννη για ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο αποφάσισε στις ΗΠΑ, όπου, σύμφωνα με τον φίλο του, η Τζίνα Αλιμόνου ως ηθοποιός μπορούσε να κάνει σεμινάρια και να ασχοληθεί με πράγματα που της αρέσουν στη Νέα Υόρκη. «Δεν σύρθηκε εκεί η κοπέλα, όπως παρουσιάζεται. Ηταν όλα συμφωνημένα. Αλλαξε γνώμη στην πορεία μονομερώς. Κάτι άλλαξε μέσα της. Πιστεύω ότι η Τζίνα δεν αγάπησε ποτέ τον Παύλο. Μερικά σημάδια τα λαμβάνεις. Πέρασαν έναν πολύ ωραίο χρόνο εκεί. Τους είχα στις διακοπές και όλα ήταν μια χαρά» είπε στο δικαστήριο.

Τα όσα ανέφερε ο μάρτυρας στη συνέχεια προκάλεσαν τόσο την έκπληξη της προέδρου όσο και του ακροατηρίου, που ξέσπασε σε γέλια. Σχολιάζοντας το εάν η Τζίνα Αλιμόνου είναι καλή μητέρα, ανέφερε ότι «ξέραμε ότι θήλαζε τη μεγάλη κόρη μέχρι 4 ετών και λέγαμε “έλεος” μεταξύ μας με τον Παύλο». Η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και πλέον αναμένεται η απόφαση, που θα καθορίσει αρκετά ζητήματα μεταξύ του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού.

ethnos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News