Λατρεύουμε το σκόρδο που κάνει ιδιαίτερο το φαγητό, όπου κι αν μπει αυτό, όμως σιχαινόμαστε τη μυρωδιά που αφήνει έπειτα στα χέρια μας καθώς το καθαρίζουμε.
Υπάρχει άραγε τρόπος να απολαύσουμε το αγαπημένο μας ζεστό και λαχταριστό σκορδόψωμο χωρίς να μυρίζουν τα χέρια μας; Κι όμως υπάρχει και μας τον δείχνει η γνωστή σεφ Martha Stewart η οποία αποκάλυψε το μυστικό στην εκπομπή The Today Show. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι δύο μεταλλικά μπολ.
Ρίχνουμε μερικές σκελίδες σκόρδου στο ένα μπολ και στη συνέχεια τοποθετούμε το άλλο μπολ από πάνω. Τώρα χρησιμοποιούμε όλη τη δύναμή μας και τα κουνάμε μαζί μπρος πίσω και πάνω κάτω. Χρειάζονται μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Μόλις βγάλουμε το σκόρδο από το μπολ, βλέπουμε ότι έχει καθαριστεί τέλεια!
Και κάπου εδώ να πούμε ότι το σέικερ ή ένα βάζο με καπάκι κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.
Δες το video: