«Η Μαντόνα μου προσέφερε 20 εκατ. δολάρια για να την αφήσω έγκυο»

Life
«Η Μαντόνα μου προσέφερε 20 εκατ. δολάρια για να την αφήσω έγκυο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο εκκεντρικός πρώην μπασκετμπολίστας του NBA προχώρησε σε αποκαλύψεις

Η Μαντόνα φέρεται να ήταν πρόθυμη να πληρώσει πολλά χρήματα για να αποκτήσει ένα μωρό.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε ο καλαθοσφαιριστής Ντένις Ρόντμαν που εμφανίστηκε στο “The Breakfast Club” και μίλησε για τη σχέση που είχε με την Μαντόντα το 1993, υποστηρίζοντας ότι του πρόσφερε 20 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσουν παιδί.

«Μου είπε στο τηλέφωνο: “Ντένις ξέρεις έχω ωορρηξία” και της είπα: “Τι είναι αυτό;”. Ξέρεις ήθελε να...», ισχυρίστηκε ο 58χρονος Ρόντμαν. Μάλιστα είπε ότι η τραγουδίστρια έστειλε ιδιωτικό τζετ στο Λας Βέγκας όπου βρισκόταν αυτός, για να τον μεταφέρει κοντά της και να κοιμηθούν μαζί και στη συνέχεια τον επέστρεψε πίσω στο Βέγκας.

«Μου είπε ότι αν έμενε έγκυος, θα μου πλήρωνε 20 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό θα συνέβαινε όταν θα γεννιόταν το παιδί», δήλωσε ο Ρόντμαν.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής εξέφρασε την εικασία ότι και το παιδί που έκανε η Μαντόνα με τον Κάρλος Λεόν, την Λούρδι, είναι αποτέλεσμα παρόμοιας οικονομικής συνδιαλλαγής.

Σύμφωνα με το Page Six ζητήθηκε από εκπρόσωπο της Μαντόνα να σχολιάσει τις δηλώσεις Ρόντμαν, χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση.

Ο πρώην παίκτης του NBA έχει τρία παιδιά, κανένα όμως με την Μαντόντα. Έχει μία κόρη, την Αλέξις με την πρώτη του σύζυγο, Άνι Μπακς και έχει έναν γιο και μία κόρη με την τρίτη του σύζυγο Μισέλ Μόγιερ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News