GNTM: Κάνει πρεμιέρα και επιστρέφει στις οθόνες ο γυναικείος διαγωνισμός

Life
GNTM: Κάνει πρεμιέρα και επιστρέφει στις οθόνες ο γυναικείος διαγωνισμός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως θα διαχειριστούν οι υποψήφιες GNTM την αθέατη, δύσκολη πραγματικότητα του modelling;

GNTM, ο μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, επιστρέφει απόψε στις 21:00 με τον 2ο κύκλο επεισοδίων, πάντα από το Star!

Το 2ο επεισόδιο θα προβληθεί τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 21:00! Οι 4 σπουδαίοι κριτές του Greece’s Next Top Model, η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχουν καθίσει αναπαυτικά στις καρέκλες τους και αναζητούν την επόμενη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα, που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Ένα όμορφο πρόσωπο και ένα καλλίγραμμο σώμα δεν αρκούν για να  οδηγήσουν στην κορυφή. Η λαμπερή προσωπικότητα, η αυτοπεποίθηση, η πειθαρχία, η σοβαρότητα, η αφοσίωση, είναι τα στοιχεία, που κάνουν τη διαφορά. Οι υποψήφιες GNTM θα αξιολογηθούν από τους 4 κορυφαίους Έλληνες ειδικούς στον χώρο της μόδας μέσα από διαδικασίες σκληρής εκπαίδευσης και ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς.

Διαβάστε περισσότερα στο zappit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News