Ζώδια: Οι ανατροπές που φέρνει ο Αύγουστος

Life
Ζώδια: Οι ανατροπές που φέρνει ο Αύγουστος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αφροδίτη στο Λέοντα, όπου θα μείνει μέχρι τις 21 Αυγούστου

Από τις 22 Ιουλίου, ο Ήλιος έφυγε από τον Καρκίνο, για να εισέλθει στο Λιοντάρι, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Αυγούστου. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ο Ήλιος είναι ο κυβερνών πλανήτης του Λέοντα, που σημαίνει ότι με την ενέργεια του Ήλιου, όλοι θα νιώσουμε ότι η στιγμή έχει έρθει να λάμψει.

Το Λιοντάρι σύμφωνα με τον αστρολόγο Γιώργο Σφακιανάκη είναι ένα σημάδι φωτιάς, που κυβερνάται από τον ίδιο τον Ήλιο.Όπως ο Ήλιος, ο Λέων αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο των πάντων και έχει καλή γνώση της αυτοέκφρασης. Τείνει να ευδοκιμήσει στο προσκήνιο και είναι πολύ ευφημικός για να αφήσει το σημάδι του στον κόσμο.Η ενέργεια του Λέοντα είναι ζεστή, γενναιόδωρη, αισιόδοξη και ηλιακή, γι 'αυτό είναι ένας αναζωογονητικός και καλοκαιρινός αστρολογικός μήνας που μας ενθαρρύνει να είμαστε η καλύτερη και φωτεινότερη έκδοση του εαυτού μας.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα, όπου θα μείνει μέχρι τις 21 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, είμαστε προσανατολισμένοι προς την αγάπη και είμαστε επίσης γενναιόδωροι με τα χρήματά μας. Μπορούμε να έχουμε μια υψηλή επένδυση με τα χρήματά μας, την αγάπη μας, τα παιδιά μας ή τα χόμπι μας. Η γωνιακή σχέση της με τον πλανήτη Δια απαιτεί από εμάς  να αντιμετωπιστεί η παρορμητικότητα, η βιασύνη και η αλαζονεία. Η Αφροδίτη στο Λέοντα, όπου θα μείνει μέχρι τις 21 Αυγούστου. 

Γενικά  τα ζώδια Ti να περιμένουμε για αυτό το μήνα σύμφωνα με τις προβλέψει του κ.Σφακιανάκη:

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Κριοί, αν είστε καλλιτέχνης, τότε ήρθε η ώρα να κάνετε τον εαυτό σας γνωστό κατά τη διάρκεια της περιόδου του Λιονταριού. Ξεκινήστε να διοχετεύετε την προσωπική σας έκφραση σε ένα δημιουργικό έργο, καθώς οι λαμπρές ιδέες σας κάνουν ευχαριστημένους και ο κόσμος αξίζει να δει τη λάμψη σας. Θα νιώσετε ιδιαίτερα δημιουργικοί κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Μερικές φορές, όταν χρειαζόμαστε προσοχή, πιστεύουμε ότι πρέπει να προέρχεται από άλλους. Αλλά στην περίπτωσή σας, ίσως ο ανώτερος εαυτός  χρειάζεται λίγο περισσότερη προσοχή από εσάς. Περάστε λίγο χρόνο φροντίζοντας τον εαυτό σας αυτό το μήνα. Πείτε ναι στα πάθη σας και τις απολαύσεις σας και αισθανθείτε τη θερμότητα του ήλιου στο δέρμα σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Με τον κυβερνώντα πλανήτη σας, τον Ερμή, που είναι ανάδρομος επι του παρόντος στο Λέοντα , θα μπορούσατε να έχετε "θερμές" στιχομυθίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προσέξτε να μην λάβετε μέρος στις διαμάχες. Με λίγη συγκράτηση, θα πρέπει να μπορείτε να αποφύγετε προβλήματα. Και μείνετε ανοιχτοί σε όμορφες συναντήσεις, γιατί μπορεί να υπάρχουν, τα αστέρια σας υποστηρίζουν.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Η περίοδος του Λέοντα μπορεί να σας κάνει να θέλετε να περάσετε λίγο περισσότερο τα όρια από το συνηθισμένο, αλλά με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στο Ζώδιο σας κατά το πρώτο μέρος της περιόδου του Λέοντα, προσπαθήστε να μείνετε λογικοί. Να είστε βέβαιος ώστε να διατηρήσετε τον έλεγχο των οικονομικών σας. Για να πάτε διακοπές χαλαροί, ελέγξτε αν είστε ενημερωμένοι για όλους τους λογαριασμούς σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να απολαύσετε πλήρως τις διακοπές σας, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να επιστρέψετε πιο ξεκούραστα.

Λιοντάρι (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Λιοντάρι, είναι τα γενέθλιά σου! Προφανώς, η προσοχή θα επικεντρωθεί σε εσάς. Ήρθε η ώρα να λάμψετε. Η προσωπικότητά σας, η τεράστια καρδιά σας και η καλή εμφάνισή σας θα έχουν πρωταρχικό ρόλο. Επωφεληθείτε πλήρως από αυτή τη φορά και πάρτε όλο το χώρο που χρειάζεστε για να παρατηρήσετε.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Με τον πλανήτη Ερμή σε μια ανάδρομη τροχιά, το επίπεδο ενέργειας σας μπορεί να είναι ελαφρώς χαμηλότερο. Πάρτε το χρόνο σας για να χαλαρώσετε μακριά από τη φασαρία και την βοή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλετε να περάσετε όμορφα  με εκείνους που αγαπάτε και να μην συναντήσετε νέους ανθρώπους. Απλά φροντίστε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις σας για ώρες και να αρνηθείτε μια πρόσκληση όταν θέλετε να ξεκουραστείτε.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζυγοί, μην βάλετε όρια στη διπλωματία σας και την καλοσύνη σας καθ’ 'όλη την ηλιόλουστη εποχή του Λέοντα, γιατί αυτό είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε καλύτερα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι φίλοι είναι μια μεγάλη πηγή έμπνευσης και υποστήριξης αυτή τη στιγμή. Αναλάβετε και σχεδιάστε δραστηριότητες. Οργανώστε ένα πάρτι, σχεδιάστε ένα σαββατοκύριακο ή απλά συγκεντρώστε τους φίλους σας για μια διασκεδαστική βραδιά στην πόλη. Πάρτε το προβάδισμα, οι φίλοι σας θα σας ακολουθήσουν με χαρά.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Σκορπιοί, έχει έρθει η στιγμή να βγείτε στο προσκήνιο. Τα πράγματα πάνε καλά για σας και όλος ο κόσμος θέλει να δει τι μπορείτε να προσφέρετε. Μια νέα δουλειά ή προώθηση από την τρέχουσα θέση σας μπορεί να σας κάνει να εργάζεστε υπερωρίες στο γραφείο αυτό το μήνα. Η σκληρή δουλειά και οι προσπάθειες πάντα αποδίδουν , σύντομα θα ανταμειφθείτε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Για τους Τοξότης, οι πρόσφατες εκλείψεις έχουν ανοίξει νέες προοπτικές. Και τώρα που έφτασε η περίοδος του Λέοντα, έχει έρθει η στιγμή να θέσει να υλοποιήσετε τις πολλές εμπνευσμένες σκέψεις που στροβιλίζονται στο μυαλό σας. Μια νέα φιλοσοφία θα μπορούσε να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας, θα μπορούσε να σας ωθήσει να επενδύσετε το χρόνο σας στην έρευνα. Κάντε το για τον εαυτό σας και μην ξεχάσετε να διασκεδάσετε!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Αιγόκεροι, ξέρετε πώς να τρέχετε την επιχείρησή σας, αλλά η περίοδος του Λέοντα μπορεί να τείνει να μειώσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό σας. Εάν την τρέχουσα περίοδο αντιμετωπίζετε οικονομικό πρόβλημα, η "καυτή" περίοδος του Λέοντα θα μπορούσε να σας δώσει τη "σπίθα" που χρειάζεστε για να κρατήσετε την επιχείρησή σας σε λειτουργία.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Η περίοδος του Λέοντα είναι γεμάτη πάθος, ακόμα κι αν δεν είστε συνήθως πολύ ρομαντικοί, θα το δοκιμάσετε. Θα είστε πιο διατεθειμένοι να ζήσετε το πάθος με τον/την αγαπημένη σας. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, ακολουθήστε την καρδιά σας. Αξίζει η ψυχή σας να είναι τόσο ζεστή, γλυκιά και γεμάτη ζωή τις καλοκαιρινές ημέρες.

Ιχθείς  (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ιχθείς, οι φλόγες της περιόδου του Λέοντα  αντανακλώνται θαυμάσια σε εσάς. Θα μπορούσατε να φτάσετε μια νέα εξέλιξησε ότι αφορά στη σχέση σας, μην κινηθείτε εναντίον της. Αγκαλιάστε πλήρως αυτή την εξέλιξη, θα μπορούσατε να αισθανθείτε μια βαθιά αίσθηση ικανοποίησης.

Το μήνα Αύγουστο  ο Λέων βρίσκεται στο προσκήνιο της αστρολογίας. Από τις 23 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, θα είναι η δική του περίοδος.  

Αυτό το ζώδιο της  φωτιάς είναι γνωστό ότι είναι τόσο παθιασμένο και παιχνιδιάρικο, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να βρεί μια εσωτερική ισορροπία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το λιοντάρι φέρνει το δράμα αλλά και λαμπερά γεγονότα με την αύρα του. Είναι αυτό που όλοι χρειαζόμαστε μετά από μια συναισθηματική περίοδο του Ιουλίου.

Χάρη σε δύο εκλείψεις , η περίοδος από τον Ιούνιο μέχρι το τέλος Ιουλίου ήταν μερικές φορές δύσκολη αλλά απαραίτητη. Υπήρχαν πολλά συναισθήματα αντιπαράθεσης ακολουθούμενα από πολλή δυσκολία, για όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ο Ιούλιος ήταν ένας βαρύς μήνας. Ο Αύγουστος με την εποχή του Λέοντα , ωστόσο, προσφέρει ένα διάλειμμα από τις εντάσεις και την ευκαιρία να πάρουμε μια βαθιά ανάσα μακριά από το δράμα , τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις . Προσέξτε και αναζητήστε ένα καλύτερο μέλλον. Μπορείτε να το κάνετε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News