Η σειρά του Netflix που έχει «ξετρελάνει» Μητσοτάκη και Τσίπρα

Life
Η σειρά του Netflix που έχει «ξετρελάνει» Μητσοτάκη και Τσίπρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τόσο ο Μητσοτάκης όσο και ο Τσίπρας δηλώνουν… fan της σειράς

Τόσο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, δηλώνουν… φανατικοί της σειράς του Netflix «La Casa de Papel» («Η τέλεια ληστεία»).

Μάλιστα και οι δύο έχουν… παρομοιάσει, στο παρελθόν, συνεργάτες τους με τον πρωταγωνιστή της σειράς.

Ο Καθηγητής «El professor», όπως αποκαλείται, φοράει κοκάλινα γυαλιά, κοστούμι, γραβάτα, έχει γένια και μια χαρακτηριστική χωρίστρα στο μέτωπο.

Όταν ο πρωθυπουργός συνάντησε στην πρόσφατη δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας τον βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστο Ταραντίλη, του είχε χαμογελώντας: «Χρήστο, είσαι ίδιος με τον professor του Casa de Papel» και εκείνος χαμογέλασε.

Ενώ, στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, ο Αλέξης Τσίπρας, παρουσιάζοντας τον Νάσο Ηλιόπουλο ως υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας είχε πει στο μικρόφωνο:

«Προχτές μίλαγα με έναν φίλο μου Αθηναίο, στην ηλικία μου, που δεν ασχολείται πολύ με την πολιτική. Του λέω: "Τον Νάσο τον Ηλιόπουλο θα ψηφίσεις ε;". Μου λέει: "Ποιον; Ποιος είν' αυτός;". Ανοίγω το κινητό μου, βγάζω τη φάτσα σου. Μου λέει: "Δεν τον ξέρω, αλλά κάτι μου θυμίζει, ρε συ αυτός μου θυμίζει τον καθηγητή από το Casa de Papel". Του λέω: "και πού να δεις όταν τινάξει τη μπάνκα στον αέρα, θα είναι ακριβώς ο ίδιος!"».

Πηγή: newsbeast.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News