Στη Vogue η Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε το πιο δυναμικό εξώφυλλο! Γιατί δεν πόζαρε η ίδια;

Life
Στη Vogue η Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε το πιο δυναμικό εξώφυλλο! Γιατί δεν πόζαρε η ίδια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μέγαν Μάρκλ θα είναι αρχισυντάκτρια στη Vogue Σεπτεμβρίου

Το ρόλο της αρχισυντάκτριας το τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού Vogue, το οποίο θα περιλαμβάνει μια «αυθόρμητη συζήτηση», μεταξύ της ίδιας και της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα, ανέλαβε η Μέγκαν Μάρκλ.

Η συγκεκριμένη έκδοση του διάσημου περιοδικού μόδας θα τιτλοφορείται «Forces for Change» (Δυνάμεις για Αλλαγή) και θα είναι ένα αφιέρωμα σε 15 γυναίκες «ενωμένες από την κοινή τους τόλμη να ξεπερνούν εμπόδια», γυναίκες πολιτικοί, ακτιβίστριες και σελέμπριτις, που υμνούν τη διαφορετικότητα, το body positive, τα δικαιώματα των τρανσέξουαλ και μιλούν για την αλλαγή του κλίματος, σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την βασιλική οικογένεια. Ανάμεσα στις γυναίκες αυτές θα είναι και η διεθνούς φήμης πρωτευοντολόγος Τζέιν Γκούντολ.

Άλλες γυναίκες που θα περιλαμβάνονται στο αφιέρωμα του βρετανικού Vogue είναι η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν και οι ηθοποιοί-ακτιβίστριες Τζέιν Φόντα και Σάλμα Χάγιεκ Πινό καθώς και η νεαρή ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ.

 «Οι τελευταίοι αυτοί επτά μήνες είναι μια διαδικασία επιβράβευσης...το να αναλάβω το πιο πολυδιαβασμένο τεύχος της χρονιάς και να το επικεντρώσω στις αξίες, στους στόχους και στους ανθρώπους που επηρεάζουν σήμερα τον κόσμο», σχολίασε η Μέγκαν, ο επίσημος τίτλος της οποίας είναι Δούκισσα του Σάσεξ.

Η παρουσία της Μέγκαν φαίνεται να μην διόλου τυχαία, καθώς η δούκισσα του Σάσεξ μπορεί να άλλαξε ζωή, μπαίνοντας στη βασιλική οικογένεια, ωστόσο, δείχνει να μην ξεχνάει όλα όσα πιστεύει. Όπως φαίνεται δείχνει αποφασισμένη να μην εγκαταλείψει το πεδίο του ακτιβισμού, στο οποίο ήταν ενεργή πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι. Το 2015 είχε απευθυνθεί στα Ηνωμένη Έθνη για το ζήτημα της γυναικείας χειραφέτησης, λέγοντας μεταξύ άλλων πως στα 11 της χρόνια, ήταν τόσο εξοργισμένη από μία σεξιστική διαφήμιση απορρυπαντικών που έγραψε στους κατασκευαστές, οι οποίοι τελικά συμφώνησαν να την αποσύρουν.

Το τεύχος Σεπτεμβρίου αποτελεί το σημαντικότερο όλης της χρονιάς για τη Vogue. Το περιοδικό θεωρεί πως με την επιλογή του να παρουσιάσει 16 γυναίκες που θαυμάζει, ανάμεσά τους η Τζέιν Φόντα και η Σάλμα Χάγιεκ, προχωρά σε μια ριζοσπαστική κίνηση στην ιστορία του.

Στο εξώφυλλο, στο οποίο απουσιάζει η Μέγκαν Μαρκλ, εκτός από τις 15 προσωπικότητες, υπάρχει μια εικόνα που θυμίζει καθρέπτη. Αυτή συμβολίζει τον αναγνώστη και τον ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσει τα δικά του μέσα για να φέρει την αλλαγή.

Το τεύχος με guest editor τη Μέγκαν θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου.

Το εξώφυλλο της Vogue από το τεύχος Σεπτεμβρίου:

Πηγή: iefimerida.gr, ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News