Αντιμετωπίζεις έντονη αραίωση μαλλιών; Υπάρχει λύση!

Life
Αντιμετωπίζεις έντονη αραίωση μαλλιών; Υπάρχει λύση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρκετοί παράγοντες έχουν ενοχοποιηθεί για την απώλεια μαλλιών, ανάμεσά τους το έντονο άγχος

Η αραίωση μαλλιών απασχολεί ολοένα και περισσότερους άνδρες σήμερα και συχνά αποτελεί βασική αιτία χαμηλής αυτοπεποίθησης, η οποία τελικά επηρεάζει την προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή.

Αρκετοί παράγοντες έχουν ενοχοποιηθεί για την απώλεια μαλλιών, ανάμεσά τους το έντονο άγχος και το στρες της καθημερινότητας, καθώς επίσης και η κληρονομικότητα. Όποια, όμως και αν είναι τα αίτια, σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες θεραπείες είναι εδώ για την αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Στην διεθνώς βραβευμένη κλινική Advanced Hair Clinics, η οποία είναι εξειδικευμένη στην διάγνωση και στη θεραπεία ακόμη και των πιο απαιτητικών περιστατικών ανδρικής και γυναικείας τριχόπτωσης, παρέχεται ένα μεγάλο εύρος θεραπειών, μη επεμβατικών όπως η θεραπεία PRP κατά της τριχόπτωσης, όσο και επεμβατικών όπως είναι η Μεταμόσχευση Μαλλιών με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο FUE που αποκαθιστά την αραίωση μαλλιών.

Ας εξετάσουμε όμως την κάθε μία ξεχωριστά.

Τί είναι η Θεραπεία PRP;

Η θεραπεία PRP αποτελεί την ιδανική μέθοδο αντιμετώπισης της τριχόπτωσης, ιδίως όταν αυτή βρίσκεται σε αρχικά στάδια. Στηρίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες του πλάσματος του αίματος, το οποίο είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες, και έχει επιδείξει εντυπωσιακά αποτελέσματα επαναφύτρωσης τριχών.

Πώς εφαρμόζεται η θεραπεία PRP: Αρχικά, γίνεται λήψη μικρής ποσότητας αίματος από τον ασθενή, απομονώνεται το πλάσμα του αίματος και στη συνέχεια αυτό, ύστερα από κατάλληλη επεξεργασία, εφαρμόζεται στα σημεία που εμφανίζουν αραίωση με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας. 

Πώς δρα η θεραπεία PRP: Ο ρόλος της θεραπείας PRP είναι διττός, καθώς όχι μόνο προκαλεί τη φύτρωση νέων τριχών, αλλά παράλληλα δρα και προληπτικά, εμποδίζοντας την περαιτέρω απώλεια των μαλλιών.

Μάθε περισσότερα για τη θεραπεία PRP από τον Δρ. Αναστάσιο Βεκρή, Επιστημονικό Διευθυντή της κλινικής Advanced Hair Clinics, στο ακόλουθο video.

Τί είναι η Μεταμόσχευση Μαλλιών με τη μέθοδο FUE;

Η FUE αποτελεί τη πλέον εξελιγμένη μέθοδο Μεταμόσχευσης Μαλλιών, η οποία χαρίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα επαναφύτρωσης μαλλιών, με ποσοστό που αγγίζει το 98% σε μόλις 12 μήνες. Η μεταμόσχευση μαλλιών FUE είναι μία απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη διαδικασία, κατά την οποία ακολουθείται η τεχνική «One Step Implantation». Υπερτερεί έναντι παλαιότερων τεχνικών μεταμόσχευσης (όπως είναι η τεχνική FUT/Strip), καθώς δεν τραυματίζει την περιοχή, δεν αφήνει ουλές ή σημάδια και δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας.

Ποια είναι η διαδικασία:  Αρχικά, ο γιατρός εξετάζει τη δότρια περιοχή, την περιοχή δηλαδή από όπου γίνεται η λήψη των μοσχευμάτων και εφόσον κριθεί ότι πληροί της προϋποθέσεις τότε υπολογίζει με ακρίβεια των αριθμό των τριχοθυλακίων που θα εμφυτευτούν. Αφού πραγματοποιηθεί τοπική αναισθησία, τα τριχοθυλάκια απομονώνονται ένα προς ένα από τη δότρια περιοχή και με τον ίδιο τρόπο εμφυτεύονται στην λήπτρια περιοχή, εκεί δηλαδή όπου εντοπίζεται η αραίωση.

Εφόσον η μεταμόσχευση πραγματοποιηθεί από έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρό, τότε το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και απόλυτα φυσικό.

Μάθε περισσότερα για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE από τον Δρ. Αναστάσιο Βεκρή, Επιστημονικό Διευθυντή της κλινικής Advanced Hair Clinics, στο ακόλουθο video.

https://www.youtube.com/watch?v=D6s3iwGvf6c?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Σας προβληματίζει το πρόβλημα της τριχόπτωσης και της αραίωσης μαλλιών; Κλείστε μια ενημερωτική συνεδρία με την επιστημονική ομάδα της κλινικής Advanced Hair Clinics στο Ηράκλειο Κρήτης.

Διεύθυνση: Λασιθίου 27 & Πλατεία Κορνάρου

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2810 222303

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News