default-image

Ιρίνα Σάικ: Έχει υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις;

Life
Ιρίνα Σάικ: Έχει υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι λέει το εντυπωσιακό μοντέλο για τα δημοσιεύματα;

Για τις αισθητικές παρεμβάσεις τοποθετήθηκε η Ιρίνα Σάικ, καθώς υπήρξαν δημοσιεύματα που την φέρουν να έχει υποβληθεί σε επεμβάσεις. Το πανέμορφο μοντέλο αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει όσα λέγονται με χιούμορ και σημείωσε ότι δεν ενοχλεί αν σε κάποιος δεν είναι αγαπητή.

«Κοιτάξτε, αν κάποια θέλει να κάνει ένεση στα χείλη της, επειδή αισθάνεται άσχημα, ο Θεός μαζί της. Δεν κρίνω κανέναν. Προωθώ πάντα τη φυσική ομορφιά, επειδή πιστεύω ότι ζούμε σε αυτόν τον τέλειο κόσμο, στον οποίο ο καθένας θέλει να είναι τέλειος» ανέφερε η Ιρίνα Σάικ σε συνέντευξή της στο «Harper’s Bazaar».

«Αλλά εγώ δεν είμαι τέλεια. Μερικές φορές έχω ένα διπλοσάγονο. Η τελειότητα δεν υπάρχει". Στην πραγματικότητα, το μοντέλο και ηθοποιός είπε ότι σχεδιάζει να μεγαλώσει με αξιοπρέπεια. "Πρόκειται να έχω ρυτίδες και θα έχω ρυτίδες". Απλά πρέπει να αποδεχτείτε την ιδέα της γήρανσης και του σώματος σε κάθε στάδιο, και να την γιορτάζετε. Στη ζωή, πρέπει να το επιτρέπουμε και να καταλαβαίνουμε ότι είναι μια ανθρώπινη διαδικασία που δεν είναι τέλεια».

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που την φέρουν να έχει υποβληθεί σε επεμβάσεις αισθητικής, απάντησε ότι δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία. «Διαβάζω έναν τίτλο που αναφέρει: "Έχει κάνει ενέσεις, τα χείλη της μοιάζουν με dumplings (είδος πίτας)". Γελάω, νομίζω ότι σε αυτή τη ζωή πρέπει να έχουμε μια αίσθηση του χιούμορ» εξήγησε. «Με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, πρέπει να είμαστε χαλαροί. Μερικοί άνθρωποι θα μας αγαπήσουν, μερικοί άνθρωποι θα μας μισούν. Πραγματικά δεν ενοχλεί τη ζωή μου» ανέφερε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News