Ζώδια: Τι θα φέρει η έκλειψη της Σελήνης

Life
Ζώδια: Τι θα φέρει η έκλειψη της Σελήνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προβλέψεις από τον Γιώργο Σφακιανάκη

Οι εκλείψεις στην αστρολογία πάντα έχουν μια ξεχωριστή γοητεία και ερμηνεία σύμφωνα με τον αστρολόγο Γιώργο Σφακιανάκη. Διαβάστε την ανάλυση και τις προβλέψεις του:

Αστρολογική οπτική γωνία ερμηνεία και συμβουλές έκλειψης:

  1. Συμπλέγματος /σχέση με Πλούτωνα
  2. Συμπλέγματος /σχέση Κρόνου Σελήνης

1.Το φεγγάρι με τον Πλούτωνα φέρνει βαθιά συναισθήματα που θα σας κατακλύσουν

Μια προσωπική αλληλεπίδραση ή ένα γεγονός μπορεί να προκαλέσει μια μνήμη ή συγκίνηση που θάβονται βαθιά στο υποσυνείδητό μας.Ίσως ακόμη και να γίνεται εμμονή για τα συναισθήματά μας και να έχουμε  πρόβλημα να εστιαστούμε σε ο,τιδήποτε άλλο.Τα όνειρα, τα οράματα, οι ψυχικές εντυπώσεις ή οι διαισθητικές γνώσεις μπορούν να επηρεάσουν βαθιά τη διάθεσή μας. Οι αλληλεπιδράσεις με τις γυναίκες θα είναι ιδιαίτερα έντονες και αποκαλυπτικές. Η διαίσθησή μας μπορεί να είναι σωστή, αλλά μπορεί να αποκρύψει τις ορθολογικές σκέψεις μας και τις δεξιότητες σκέψης. Στις σχέσεις, ίσως χρειαστεί να ασχοληθούμε με χειραγωγικές συμπεριφορές όπως η ζήλια, η ενοχή, οι απειλές, ο εκφοβισμός, η βία ή αυτοτραυματισμός.

2. Στο φεγγάρι- Σελήνη με Κρόνο συμπεριλαμβάνονται ακόμα οι αρετές ,η ευσυνειδησία, η εκπλήρωση του καθήκοντος

Η αφοσίωση στην επιτέλεση,την τέλεια, ενός Έργου που μας έχουν αναθέσει η φρόνηση και η επιμελής διαχείριση στις αρνητικές τάσεις τους θα δώσουν έλλειψή έκφρασης συναισθημάτων από φόβο μην προδοθεί το άτομο ή να μην υπάρξει ανταπόκριση, απαισιοδοξία και κατάθλιψη .

Όμως ένας αστρολογικός χάρτης είναι ένας συνδυασμός παραγόντων και θα ήταν βασικό λάθος το να χαρακτηρίζουμε με γενικότητες π.Χ.  Αιγόκερως έκλειψη Σελήνης : επόμενος κακοποιός επίδραση – οικτρή πλάνη για την γνώση Αστρολογίας

Είναι …. επιμένω ένας συνδυασμός παραγόντων – ( αγαθοποιός ή κακοποιός) .Οι σχέσεις τώρα παραγόντων λίγο πολύ διαφέρουν από άτομο σε άτομο διότι εξαρτώνται από τα δεδομένα του προσωπικού παρελθόντος (τα γονίδια , τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη , τις εμπειρίες ) και από την ελευθερία της συνείδησης – όταν βεβαίως η συνείδηση του ανθρώπου είναι αφυπνισμένη .

Σεληνιακή έκλειψη 16 Ιουλίου 2019 

Η πανσέληνος την Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, σε 24 μοίρες στον Αιγόκερω είναι μερική σεληνιακή έκλειψη. Η σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου 2019 είναι ισχυρή και συγκρουσιακή λόγω της στενής συνάφειας με τον Πλούτωνα.

Οι έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις, η καταναγκαστική συμπεριφορά και οι αγώνες δύναμης είναι πιθανό να οδηγήσουν σε κρίση.

Η σεληνιακή έκλειψη τον Ιούλιο του 2019 θα ενισχύσει τη φεμινιστική επίθεση στην πατριαρχική εξουσία.

Άλλες πλανητικές επιρροές και σταθερά ζώδια δείχνουν σκάνδαλο, ίντριγκες, δημόσιες ντροπές και καταστρεφόμενες φήμες. Αλλά δίνουν επίσης την ελπίδα ότι η ενσυναίσθηση και η κατανόηση θα οδηγήσουν σε διαρκείς αλλαγές.

Κριός:   Η έκλειψη διευρύνει τους ορίζοντές σας

Ταύρος:  Κανείς δεν αμφισβητεί την εργασιακή σας ηθική

Δίδυμοι: Σκέφτεστε πραγματικά  κάποιον στη ζωή σας

Καρκίνος:  Κανόνες και παράδοση έχουν θέση στη ζωή σας

Λέων:  Προσαρμοστείτε στο περιβάλλον σας

Παρθένος: Η προεπιλεγμένη σας ρύθμιση, χρόνος και χώρος

Ζυγός:  Θα κερδίσετε τον σεβασμό

Σκορπιός:   Τα υπόλοιπα θα έρθουν στο χρόνο

Τοξότης:  Το σύμπαν βάζει την πλάτη του

Αιγόκερως: Η έκλειψη σας εφοδιάζει με θαρραλέα θέληση

Υδροχόος:  Το 15ήμερο δίνει ευκαιρία δικτύωσης.

Ιχθύες:  Είστε τόσο κοντά για να λάβετε την αναγνώριση που σας αξίζει.

Δείτε την αναλυτική πρόβλεψη στην εκπομπή "Καλό Μεσημέρι"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News