Η ζεστή αγκαλιά της Μέγκαν Μαρκλ στη Μπιγιονσέ & η χαλαρή κουβέντα με τον Χάρι

Life
Η ζεστή αγκαλιά της Μέγκαν Μαρκλ στη Μπιγιονσέ & η χαλαρή κουβέντα με τον Χάρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα δύο λαμπερά ζευγάρια έγιναν πρώτο θέμα στα περιοδικά για άλλη μία φορά

Στη λαμπερή ευρωπαϊκή πρεμιέρα του “Lion King” στο Λονδίνο βρέθηκαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ προκειμένου να παρακολουθήσουν και εκείνοι με τη σειρά τους την ταινία που έχει γράψει ιστορία.

Σημαντικές προσωπικότητες και λαμπερές παρουσίες βρίσκονταν επίσης στην πρεμιέρα, μεταξύ των οποίων η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της Τζέι Ζι που ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ στο Λονδίνο ειδικά για να δώσουν το «παρών» στην πρεμιέρα του «Βασιλιά των Λιονταριών», αφού η διάσημη τραγουδίστρια χαρίζει τη φωνή της σε έναν από τους ήρωες της ταινίας.

Μάλιστα, το πριγκιπικό ζεύγος με τους καλλιτέχνες είχε μία πολύ ζεστή συνάντηση, με την Μέγκαν Μαρκλ να αγκαλιάζει τη Μπιγιονσέ. Τα φλας άστραψαν, τα μικρόφωνα κατέγραψαν τη φιλική συζήτηση, ενώ οι παρουσίες και των 4 σχολιάστηκαν όσο κανενός άλλου στα περιοδικά.

«Σας αγαπάμε πολύ» είπε η Μπιγιονσέ στη Μέγκαν, μιλώντας και εκ μέρους του άντρα της. Ενώ στη συνέχεια ο Τζέι Ζι έδωσε συγχαρητήρια «για τη γέννηση του μωρού σας. Είναι πολύ όμορφος».

Ο πρίγκιπας Χάρι τον ευχαρίστησε και τον ρώτησε τι κάνουν τα δίδυμα: «Δεν είναι εδώ. Δεν τα παίρνουμε μαζί σε κάθε ταξίδι. Αυτή τη φορά τα αφήσαμε σπίτι αλλά θα ήθελαν πολύ να βρίσκονται εδώ» απάντησε η Μπιγιονσέ.

«Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω, είναι να προσπαθείτε πάντα να βρίσκετε λίγο χρόνο για εσάς», πρόσθεσε ο Τζέι Ζι, ως έμπειρος γονιός τριών παιδιών.  

Μετά τη φιλική κουβεντούλα με τους Αμερικανούς σταρ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν χαιρέτησαν τον παλιό τους φίλο, Σερ Έλτον Τζον, και τον σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News