Πέθανε το 17χρονο μοντέλο, Υβέτ - Κρίστι Κρανά: «Έκανε όνειρα από το κρεβάτι του νοσοκομείου»

Life
Πέθανε το 17χρονο μοντέλο, Υβέτ - Κρίστι Κρανά: «Έκανε όνειρα από το κρεβάτι του νοσοκομείου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα η κηδεία της 17χρονης Υβέτ που εργαζόταν ως μοντέλο

9 μήνες διήρκησε η «μάχη» της 17χρονης Υβέτ με τη λευχαιμία. «Θα γίνω καλά και θα ζήσω» έλεγε, όλους αυτούς τους μήνες η 17χρονη, από το κρεβάτι του νοσοκομείου Ελπίδα, όπου και βρισκόταν από τον περασμένο Οκτώβριο, έχοντας διαγνωσθεί με λευχαιμία.

Από τα 14 της χρόνια η Υβέτ είχε αποφασίσει να κατακτήσει τις διεθνείς και εγχώριες πασαρέλες. Η πόρτα του γραφείου της Κρίστι Κρανά άνοιξε διάπλατα στο πέρασμά της με την υπόσχεση πως ένα λαμπρό μέλλον στο μόντελινγκ ήταν εκεί και την περίμενε.

«"Θα γίνω καλά" έλεγε το κοριτσάκι μου. Είχε λευχαιμία και δυστυχώς ήταν ένας επιθετικός καρκίνος. Από τον περασμένο Οκτώβρη ήταν άρρωστη, είχε υψηλό πυρετό και η μητέρα της την πήγε στο νοσοκομείο. Πάλεψε πολύ για να κρατηθεί στη ζωή, έκανε όνειρα από το κρεβάτι του νοσοκομείου αλλά δεν τα κατάφερε. Μεγάλο χτύπημα για τη μητέρα της ο θάνατος της Υβέτ, γιατί ήταν μοναχοπαίδι. Σε εμένα είχε έρθει όταν ήταν μόλις 14 ετών και μάλιστα είχε όλα τα προσόντα για να γίνει ένα μοντέλο που θα πρωταγωνιστούσε τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ήταν ένα όμορφο, ψηλό, καλλίγραμμο κοριτσάκι και πάνω από όλα ένα γλυκό και ευγενικό παιδί. Ό,τι δουλειά της έδινα μου έλεγε: "χίλια ευχαριστώ". Είχε πολύ μεγάλη δύναμη μέσα της, πίστευε ότι θα γίνει καλά κι ότι θα τελείωνε το σχολείο της. Κι εγώ και η μητέρα της ήμασταν δίπλα της και τη στηρίζαμε. Της έλεγα: "Θα γίνεις καλά κοριτσάκι μου, εμείς είμαστε δίπλα σου για ότι χρειαστείς" μέχρι που η μικρή μου Υβέτ άφησε την τελευταία της πνοή και μας βύθισε στο πένθος» είπε στο protothema.gr η Κρίστι Κρανά.

Την είδηση του θανάτου της δημοσιοποίησε η ίδια, με΄σω του λογαριασμού της στο Facebook, γράφοντας «Οι συνεργάτες μου κ εγω ειμαστε συγκλονισμενοι. Εφυγε απο την ζωη το μοντελο μας Υβετ μετα απο 9 μηνες σκληρης μαχης με τον καρκινο... Μολις 17 χρονων.... Ηταν ενα καλοψυχο, πανέμορφο, ευγενικο πλασμα, που παντα ελεγε ευχαριστω σε οτιδηποτε καναμε για εκεινη. Θα εκανε μεγάλη καριερα κ στην Ελλάδα κ στο εξωτερικό. Κουραγιο στην υπεροχη μανουλα της. Ηταν το μοναχοπαιδι της. Δεν θα την ξεχασουμε ποτε. Θα ειναι παντα στην καρδια μας!»

Η κηδεία της 17χρονης Υβέτ πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11.00 το πρωί, στο κοιμητήριο Ηλιούπολης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News