Τζώρζογλου – Μαριόλα: Σήμερα γάμος γίνεται... - Το κορμί της Μαριόλα «κόβει την ανάσα»

Life
Τζώρζογλου – Μαριόλα: Σήμερα γάμος γίνεται... - Το κορμί της Μαριόλα «κόβει την ανάσα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθεί στα Χανιά το λαμπερό ζευγάρι

Όλα είναι έτοιμα, προκειμένου σήμερα Στράτος Τζώρτζογλου και Σοφιά Μαριόλα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στα Χανιά.

Το λαμπερό ζευγάρι βρίσκεται τα τελευταία 24ώρα στην Δυτική Κρήτη όπου και προετοιμάζεται πυρετωδώς για να ζήσει, μαζί με αγαπημένους ανθρώπους στο πλευρό τους, την πιο ευχάριστη στιγμή της ζωής τους ανεβαίνοντας από κοινού τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία και το αποκαλυπτικό κορμί της Σοφίας 

Και μπορεί οι προετοιμασίες του γάμου να είναι αγχωτικές, από ότι φαίνεται όμως το ζευγάρι φαίνεται να έχει κανονίσει στο έπακρο τις λεπτομέρειες και έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει την θάλασσα , κάνοντας μπάνιο στην παραλία του Ζορμπά.

Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει το καλλίγραμμο κορμί της Σοφίας που φορά ένα κατάλευκο μπικίνι  και μαγνητίζει τα βλέμματα.

Το party  του ζευγαριού λίγο πριν τον γάμο

Επίσης Δύο 24ώρα πριν την μεγάλη στιγμή, η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου διοργάνωσαν ένα μικρό pre-wedding party στο κέντρο της πόλης, για να γιορτάσουν με τους φίλους τους.

Σήμερα γάμος γίνεται…

Το μυστήριο του γάμου θα τελεστεί  στις 7  το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων. Δίπλα τους στενοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες μαζί με τους κουμπάρους τους τη Βάνα Μπάρμπα, τον Μαθιό Αστροπαλίτη, το Σπύρο Μπουρνάζο και τον Γιώργο Δεσίπρη.

Η Σοφία Μαριόλα θα φορέσει νυφικό του Βλάσση Χολέβα, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου κουστούμι του Νίκου Αποστολόπουλου.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Σοφία Μαριόλα καλεσμένοι στην ΚΡΗΤΗ TV

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι», το ζευγάρι μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του και τη χαρά του με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός «άνοιξε την καρδιά» του και εξομολογήθηκε στην Ιωάννα, γιατί επέλεξαν την Κρήτη για να τελέσουν το μυστήριο του γάμου τους.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Στράτος, κατεβαίνει Κρήτη τα τελευταία τριάντα χρόνια κάνοντας καλοκαιρινές διακοπές, καθώς την αγαπάει και την θεωρεί ιδιαίτερη πατρίδα του.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να το ζήσουμε και να περάσουμε όμορφα μαζί με τους αγαπημένους μας φίλους και αυτούς που μας αγαπάνε, αλλά και όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Στράτος με την Σοφία στην Ιωάννα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News