«Ανδριανή»: Συναντά ανθρώπους ωραίους, ξεχωριστούς, που απολαμβάνεις να ακούς

Life
«Ανδριανή»: Συναντά ανθρώπους ωραίους, ξεχωριστούς, που απολαμβάνεις να ακούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα δούμε το Σάββατο στην εκπομπή «Ανδριανή» της ΚΡΗΤΗ TV;

Η αγαπημένη Ιωάννα Φουστανάκη, οικογενειακή σύμβουλος, έρχεται να μιλήσει για τη ζήλεια ανάμεσα στα αδέρφια. Ένα συναίσθημα αναμενόμενο, ανθρώπινο, φυσιολογικό αλλά πολύ ενοχοποιημένο. Ποια λάθη κάνουν οι γονείς, πως θα μπορούαν να βοηθήσουν τα παιδιά τους στις μικρές ηλικίες να αναπτύξουν όμορφες υγιείς σχέσεις που θα τους ακολουθούν και στην ενήλικη ζωή τους;

Η Βούλα συναντά τους φοβερούς μαθητές του 12 δημοτικού σχολείου Ηρακλείου, που είναι ξεφτέρια στη ρομποτική και μάλιστα κέρδισαν και το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ένα ωραίο παράδειγμα όπου οι σχολική κοινότητα, μπορεί να αποτελέσει για τα παιδιά εφαλτήριο να ανακαλύψουν ταλέντα, να ξεδιπλώσουν την προσωπικότητα τους και να βάζουν στόχους.

Η Ανδριανή συναντά τη Βιβή Βουλγαράκη και μαζί συζητούν  για όλες αυτές τις υγιεινές συνήθειες που μπορούμε να βάλουμε στην καθημερινότητα μας για να αποτοξινώσουμε σώμα και πνεύμα.

Καλεσμένες στη σημερινή εκπομπή  δύο γυναίκες που πολύ μας απασχόλησαν τη φετινή θεατρική σεζόν. Σοφία Δερμιτζάκη, Νικολέτα Δάφνου. Οι γυναίκες πίσω από την θεατρική παράσταση της χρονιάς. «Η Σταματία το γένος Αργυροπούλου», είναι αδιαμφισβήτητα η παράσταση που λάτρεψε το κοινό στην Κρήτη το φετινό χειμώνα. Η Σοφία και η Νικολέτα ταυτίστηκαν με πολλούς τρόπους με την αγαπημένη Σταματία, όπως συνέβη και με όλους  όσους την παρακολουθήσαν να ξεδιπλώνει την απέραντη μοναξιά της  με φόντο τη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας.

Όλα αυτά στην εκπομπή «Ανδριανή», το Σάββατο 18/5 στις 10 το βράδυ στην ΚΡΗΤΗ TV!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News