Γάμος Ήρας και Σωτήρη: Ο χορός της Μενούνος με Τσαλίκη

Life
Γάμος Ήρας και Σωτήρη: Ο χορός της Μενούνος με Τσαλίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δεξίωση που ακολούθησε μετά το γάμο με το Τσαλίκη να απογειώνει στα ύψη το κέφι

Σίγουρα ήταν ένας γάμος που τα είχε όλα. Λάμψη, αστραφτερά χαμόγελα, κέφι, ξεφάντωμα  και… άρωμα Αμερικής. Η  απαστράπτουσα νύφη Ήρα Βουτσαλά και ο γοητευτικός γαμπρός Σωτήρης Κυρανάκος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, παρουσία των δικών τους αγαπημένων ανθρώπων αλλά και ανθρώπων της show- biz.

Κουμπάρα  όπως είχε γράψει από χθες το neakriti  η λαμπερή παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος η οποία συνδέεται με το ζευγάρι με μια βαθιά φιλία και η οποία είχε έρθει στην Κρητη και το Ηράκλειο μέρες πριν, για να ευχαριστηθεί τόσο τις ετοιμασίες του γάμου αλλά και να απολαύσει τις ομορφιές της Κρήτης.

 

Μετά την τέλεση του μυστηρίου η πανέμορφη Μαρία Μενούνος σε δηλώσεις της στην ΚΡΗΤΗ TV, ευχήθηκε χρόνια πολλά στο ζευγάρι και σύντομα να έρθει ο ερχομός και ενός μωρού.

Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι πριν από μήνες, ο Σωτήρης και η Ηρακλειώτισσα Ήρα είχαν παντρέψει την Μενούνος και τον αγαπημένο της Κέβιν Αντεργκάρο ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του στο Ηράκλειο.

Επίσης κουμπάρος του ζευγαριού είναι και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό χώρο δεξίωσης στις Μαλάδες Ηρακλείου όπου εκεί το λαμπερό ζευγάρι, ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την τιμή που του έκαναν να παραβρεθούν στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής πλέον ζωής τους και φυσικά ενώ φυσικά δεν έλειψε και το ξεφάντωμα.

Σε αυτό βέβαια συνέδραμε τα μέγιστα και ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης που διασκέδασε τους καλεσμένους και «απογείωσε» το γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.  

Ενώ την παράσταση έκλεψαν νύφη και κουμπάρα που έχοντας στη μέση τον Γιώργο Τσαλίκη, χόρεψαν με την ψυχή του , με τους παρευρισκόμενους να της χειροκροτούν θερμά.

Ανάμεσα στους καλεσμένους και πρόσωπα της showbiz, όπως η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Θοδωρής Παπαλουκάς, ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ μετά της συζύγου του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News