MasterChef: Αποχώρησε η Κρητικιά Άλκηστις - Η μαντινάδα του Ιωαννίδη

Life
MasterChef: Αποχώρησε η Κρητικιά Άλκηστις - Η μαντινάδα του Ιωαννίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δυναμική της παρουσία και το Κρητικό ταπεραμέντο της δεν είχε περάσει απαρατήρητο στο Master Chef.

Χθες ήταν η σειρά της να πει «αντίο». Η Άλκηστις Αλεξάκη, αποτελεί πλέον παρελθόν από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό, καθώς στην δοκιμασία αποχώρησης, νικητής βγήκε ο Μανώλης Σάρρης συγκεντρώνοντάς 32/40, έναν25/40 της Κρητικιάς παίκτριας.

Η Άλκηστις Αλεξάκη και ο Μανώλης Σαρρής αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef, μετά την ψηφοφορία των παικτών.

Οι δύο παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν έναν πιάτο του Σπαρτιάτη Chef, Νίκου Θωμά, μια ιδιαίτερα δύσκολη δοκιμασία.

Μια ζύμη brioche, ένα γλυκόψωμο με μια γέμιση στιφάδο και ζου με λάδι από δεντρολίβανο.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας, οι τέσσερις σεφ δοκίμασαν τα πιάτα και αποφάσισαν πως ο παίκτης που πρέπει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό είναι η Άλκηστις Αλεξάκη.

Η 23χρονη ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μαγειρικής και ο Πάνος Ιωαννίδης την αποχαιρέτησε με μία... μαντινάδα: «Μαγείρεψε σωστά να πάμε παρακάτω, αλλά τούτο το μπριός με άφησε μονάχο», σχολιάζοντας τις επιδόσεις της στην τελευταία δοκιμασία.

«Σαν τον περήφανο αετό, έτσα θα πολεμήσω , μπορεί να έχω σπασμένα τα φτερά μα δεν θα γονατίσω», ήταν η μαντινάδα με την οποία και «απάντησε» η Άλκηστης στον αγαπημένο της κριτή, τον λεβέντη της όπως τον αποκαλούσε.

«Ένα ακόμα ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω το masterchef για την ευκαιρία που μου έδωσε, να μάθω τόσα πράγματα και να αποκτήσω καινούργιες εμπειρίες και γνώσεις», γράφει στην ανάρτησή της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News