Έρχεται η Barbie αστροφυσικός και η Barbie... εντομολόγος

Life
Έρχεται η Barbie αστροφυσικός και η Barbie... εντομολόγος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κατασκευάστρια εταιρεία ετοιμάζει κάτι μοναδικό για τα κορίτσια

Η αγαπημένη κούκλα πολλών κοριτσιών, η Μπάρμπι, ακολουθεί όλες τις εξελίξεις και φυσικά όλες τις τάσεις της μόδας.

Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, οι υπεύθυνοι της εταιρείας όπου κατασκευάζεται το δημοφιλές παιχνίδι, προσπαθούν να κάνουν την κούκλα ολοένα και πιο προσιτή στον απλό κόσμο. Δεν αρκούνται στο να δημιουργήσουν μία όμορφη ξανθιά κοπέλα.

Τώρα, η εταιρεία σε συνεργασία με το National Geographic, πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2019 μία Μπάρμπι αστροφυσικό, καθώς και μία ακόμη Μπάρμπι αστροναύτη.

Από το 1965 κιόλας η Μπάρμπι είχε φορέσει στολή αστροναύτη (ενώ ολοένα πιο εκσυγχρονισμένες διαστημικές εκδόσεις της είχαν κυκλοφορήσει το 1985, 1994, 1998 και 2016), αλλά τώρα θα διαθέτει και διδακτορικό αστροφυσικής.

Στο πλαίσιο του εορτασμού φέτος των 60 ετών από την εμφάνισή της Μπάρμπι το 1959, η κούκλα θα διευρύνει την επιστημονική γκάμα της -πέραν της αστροφυσικού- με μια περιβαλλοντολόγο ειδική για την προστασία της άγριας ζωής, μια θαλάσσια βιολόγο ειδική στους πόλους, μια εντομολόγο και μια φωτορεπόρτερ άγριας ζωής.

Πέρα από την ενασχόληση της με το πεδίο Επιστήμης-Τεχνολογίας-Μηχανικής-Μαθηματικών (STEM) - η Mattel θέλει να εμπνεύσει περισσότερα κορίτσια να στραφούν σε αυτό- η Μπάρμπι από την άνοιξη του 2019 θα κυκλοφορεί επίσης ως πιλότος, αθλήτρια, δημοσιογράφος, πυροσβέστης και πολιτικός.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News