Νίνα Λοτσάρη: Η απόλυτη Ελληνίδα show woman «αποκαλύπτεται» στο «Καλό Μεσημέρι»

Κρήτη
Νίνα Λοτσάρη: Η απόλυτη Ελληνίδα show woman «αποκαλύπτεται» στο «Καλό Μεσημέρι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου

Αποκαλυπτική ήταν η Νίνα Λοτσάρη στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» και την Ιωάννα Μαλέσκου, ευρισκόμενη στο πλατό της εκπομπής της ΚΡΗΤΗ TV, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Μαμά δύο κοριτσιών, αλλά και σταρ, πως τα συνδυάζει όλα αυτά;

Όπως αναφέρει η ίδια, επειδή είναι «καριερίστα» και δεν έχει ωράρια, στο σπίτι τη βοηθάει η μητέρα της. Δεν αποτελεί την κλασική μητέρα, όμως όπως είπε, όλες τις θυσίες που κάνει τις κάνει για τα παιδιά και την οικογένειά της.

Όπως είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Τα παιδιά πρέπει να είναι ανεξάρτητα και να έχουν καλές βάσεις», γι’ αυτό και τα δικά της παιδιά «ξέρουν πως η μαμά τους δουλεύει και τα παιδιά κάνουν τις δικές τους δουλειές και είναι όλα ιδανικά», είπε.

«Είμαι μονίμως σε μία δημιουργική φάση»

Αναφορικά με την καριέρα της η Νίνα Λοτσάρη είπε: «Είμαι μονίμως σε μία δημιουργική φάση. Πρώτα στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου, η οικογένειά μου, όμως και η δημιουργία παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μου.

Δεν μπορώ να κάθομαι στο σπίτι. Αρρωσταίνω. Θέλω πάντα κάτι να κάνω. Θέλω να δημιουργώ.

Έχω πάρα πολλές εμφανίσει , πάρα πολλά ταξίδια με τη δουλειά μου. Μετά επιστρέφω στο σπίτι και διεκπεραιώνω τα πάντα στο σπίτι. Δεν κάθομαι ούτε λεπτό.»

«Η ομορφιά φαίνεται εκεί»

Σύμφωνα με τη Νίνα Λοτσάρη, η ομορφιά ενός ανθρώπου φαίνεται στο πόσο καλός άνθρωπος είναι, στο πόσο καλή αύρα, ενέργεια έχει.

Ενώ, αναφορικά με τα «μυστικά» της διατροφής της, είπε: «Προσέχω πολύ να μην υπερβαίνω τα όρια. Θέλω να φάω σοκολάτα; Θα φάω ένα μικρό κομματάκι… Ήμουν 9 μηνών έγκυος και πήγαινα στο γυμναστήριο. Δεν έβρισκα δικαιολογίες.»

Τα όνειρα και η καριέρα της

«Νιώθω πάρα πολύ τυχερή. Ξεκίνησα δειλά - δειλά με τις οντισιόν, άρχισαν να με παίρνουν σε δουλειές, στα 22 μπήκα στη Λυρική Σκηνή… Κοιτάζω το βιογραφικό μου και το ξεφυλλίζω και λέω “πότε τα έκανα όλα αυτά;”. Υπήρχαν περίοδοι που έκανα τρεις δουλειές.», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Μου άρεσε πάντα να συνδυάζω την υποκριτική, το χορό και το τραγούδι. Έρχονταν όλοι και έλεγαν στη μάνα μου “Τι θα το κάνεις αυτό το παιδί;”», είπε η ίδια.

Τι θα πει ο κόσμος;

«Παλιότερα μου πέρναγε από το μυαλό το τι θα πει ο κόσμος, όσο μεγαλώνεις όμως και κατακτάς πράγματα στη ζωή σου αρχίζεις να αισθάνεσαι ότι δεν έχει ανάγκη τίποτα και κανέναν. Στέκεσαι στα πόδια σου και σε όποιον αρέσεις…», σχολίασε η ίδια.

Το «όχι» στη ζωή της

«Όταν έρχεται μία απόρριψη στη ζωή μου, απλά το βιώνω, το αποδέχομαι και δεν αισθάνομαι απογοήτευση. Υπάρχει και αυτό στη ζωή. Πάμε μπροστά. Η πείρα με ακολουθεί και πλέον βιώνω τα πράγματα πολύ διαφορετικά από ότι στο παρελθόν.», είπε - μεταξύ άλλων - η Νίνα Λοτσάρη.

«Μέχρι πριν μερικά χρόνια με ενοχλούσε πολύ να με σχολιάζει μία γυναίκα ως ένας άντρας και ως ένας άντρας μισογύνης.», τόνισε, αναφορικά με σχόλια που έχει δεχτεί από γυναίκες.

Και η… κακή της συνήθεια

«Μια κακή συνήθεια που έχω είναι πως ξεκινάω τη μέρα μου έχοντας πιει δύο καφέδες.», είπε η Νίνα Λοτσάρη στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Νίνας Λοτσάρη στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι»:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News