Ράνια Κωστάκη: Ίσως δεν μπορέσω να αποκτήσω παιδί

Life
Ράνια Κωστάκη: Ίσως δεν μπορέσω να αποκτήσω παιδί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ προσωπικές της δυσκολίες αλλά και πτυχές της ζωής της που κανείς δεν φανταζόταν, αποκάλυψε η Ράνια Κωστάκη. Όπως είπε η εντυπωσιακή ραδιοφωνική παραγωγός μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού», υπάρχει το ενδεχόμενο να μην αποκτήσει παιδί και σκέφτεται ακόμα και την υιοθεσία.

Όπως τονίζει: «Θα ήθελα να έχει ζήσει ο άλλος κάποια πράγματα. Να μην έχει απωθημένα. Όπως έχω πει ότι δεν θα είχα και κανένα πρόβλημα αν μου προέκυπτε ένας άνθρωπος ο οποίος έχει κάνει ήδη ένα γάμο και έχει και παιδιά» συνέχισε, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει: «Το “θέλω παιδί” το έχω σκεφτεί από πολύ μικρή ηλικία. Έχω περάσει κάποια θεματάκια αρκετά σοβαρά και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί. Δεν με πτοεί αυτό γιατί το έχω φιλοσοφήσει τα τελευταία χρόνια αρκετά. (...) Έχουν γίνει κάποιες επεμβάσεις, έχω περάσει από κάποιες διαδικασίες και υπάρχουν πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί. Αυτό με έχει βάλει σε μία διαδικασία να ψάξω πολύ το θέμα της υιοθεσίας και να δεχθώ όλο αυτό που σου είπα, ότι θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που έχει κάνει και τα παιδιά του - πάντα με σεβασμό προς τη μητέρα, τη βιολογική, αλλά και στον ίδιο και αυτό που έχει δημιουργήσει – ώστε να μπορέσω να αγκαλιάσω το παιδί του συντρόφου μου ή ένα άλλο παιδί που θα μπορούσα να υιοθετήσω».

Για το ενδεχόμενο της υιοθεσίας αποκάλυψε: «Το έχω ψάξει πάρα πολύ και είμαι προ των πυλών σε αυτό. Μακάρι να μπορέσω να τα καταφέρω. Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα και είμαστε σε αναμονή…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News