Χριστιάννα Σκούρα: Βίωσα τον ρατσισμό από παιδί λόγω καταγωγής

Κρήτη
Χριστιάννα Σκούρα: Βίωσα τον ρατσισμό από παιδί λόγω καταγωγής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χριστιάννα Σκούρα μιλά ανοιχτά στους «Ήρωες» για την καταγωγή της

Συγκλόνισε μέσα από την εκπομπή «Ήρωες» η Χριστιάννα Σκούρα , το μοντέλο που έγινε πανελλαδικά γνωστή και μέσα από  το «Next Top Model», μιλώντας στο Νίκο Παναγιωτόπουλο για το ρατσισμό που έχει βιώσει από την παιδική της ηλικία επειδή έχει καταγωγή από την Αλβανία.

«Είμαι ανάμεσα σε δύο πατρίδες» επεσήμανε μιλώντας για πρώτη φορά μπροστά σε τηλεοπτικό φακό για την καταγωγή της και για τους γονείς της που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα περπατώντας τα σύνορα για μία καλύτερη ζωή. Παράλληλα στέλνει ένα μήνυμα προς όλους τους μετανάστες να μην ντρέπονται για την καταγωγή τους και για την πορεία της οικογένειάς τους.

Η όμορφη Χριστιάννα άνοιξε την καρδιά της σε μία εκπομπή που προβλήθηκε χθες μέσα από την ΚΡΗΤΗ TV και συγκλόνισε με τις εξομολογήσεις μεταναστών που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Να επισημάνουμε ότι η Χριστιάννα, όπως είχε γράψει το neakriti.gr, είχε διαπρέψει στον διαγωνισμό Miss Κρήτη, αποσπώντας τον τίτλο της Α΄ αναπληρωματικής τον Δεκέμβριο του 2015, ενώ είχε καταφέρει να αναδειχτεί το ομορφότερο κορίτσι της Αλβανίας αποσπώντας το στέμμα της ομορφιάς από 31 καλλονές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό Μις Αλβανία τον Ιούλιο του 2016.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News