Γιώργος Λιανός: Γιατί αποχώρησα από την εκπομπή της Μενεγάκη

Life
Γιώργος Λιανός: Γιατί αποχώρησα από την εκπομπή της Μενεγάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο παρουσιαστής προτίμησε όπως λέει "να μην είναι αφανής ήρωας".

Τους λόγους για τους οποίους ο Γιώργος Λιανός αποχώρησε από της Ελένης Μενεγάκη μίλησε στο «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Είτε θα ήμουν στην εκπομπή και θα ήμουν αφανής ήρωας και δεν θα έκανα πολλά πράγματα ή θα έπρεπε να παραμείνω και να κατσικωθώ στο συμβόλαιο» τόνισε ωστόσο προτίμησε να διακόψει τη συνεργασία.

Όπως σημείωσε ο παρουσιαστής: «Στο Survivor παίζω έναν συγκεκριμένο ρόλο εκεί. Και λόγω πολυπλοκότητας του πράγματος και λόγω του ότι τα γυρίσματα είναι εξουθενωτικά. Είναι ένα πράγμα που δεν βγαίνει από ένα άτομο. Ειδικά τη δεύτερη χρονιά που ήταν πολλά τα γυρίσματα και ήταν πέντε τα επεισόδια  Με πήραν τηλέφωνο σε φάση “μπορείς να μας βοηθήσεις γιατί ο Σάκης δεν τη βγάζει μόνος του να κάνει τόσα γυρίσματα;”. Και το μοναδικό άτομο που εμπιστευόταν ο Σάκης για να κάτσει δίπλα του σε αυτή τη θέση ήμουν εγώ. Η σχέση μας είναι πολύ καλή, γράφτηκαν κάποια πράγματα με τα οποία εμείς διασκεδάζαμε και δεν το τραβήξαμε ποτέ και να το χρησιμοποιήσουμε. 

Εγώ όταν συνεργάστηκα με την ομάδα του Acun ήμουν σε μία πολύ δύσκολη επαγγελματικά φάση.

Προσπαθώντας να θυμηθώ τις συζητήσεις που έκανα εκείνο τον καιρό, φεύγοντας από την Ελένη Μενεγάκη με όχι και τόσο καλές συνθήκες. Είχα άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο απλά υπήρχε μια διαδικασία ανανέωσης της όλης ομάδας. Δεν θα μπορούσε κάποιος να μου κόψει το συμβόλαιο, απλά ένιωσα ότι υπήρχε ένα κλίμα το οποίο δεν ήταν τόσο θετικό για μένα. 

Δηλαδή, ή θα ήμουν στην εκπομπή και θα ήμουν αφανής ήρωας και δεν θα έκανα πολλά πράγματα ή θα έπρεπε να παραμείνω και να κατσικωθώ στο συμβόλαιο και να πω “μάγκες, θα με πληρώνετε γι’ άλλο ένα χρόνο, δεν με νοιάζει τι κάνετε κλπ.”. Εγώ δεν ένιωθα καλά με το δεύτερο σενάριο, επομένως όταν αντιλήφθηκα ότι υπάρχει γενικότερα μια αρνητική ενέργεια, το συζήτησα με την Ελένη κατευθείαν και το λύσαμε και έφυγα. Αλλά έφυγα μην έχοντας να κάνω κάτι άλλο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News