Πρωτοχρονιά στην "ΚΡΗΤΗ TV"!

Κρήτη
Πρωτοχρονιά στην "ΚΡΗΤΗ TV"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλούσιο και φέτος το Πρωτοχρονιάτικο Πρόγραμμα της ΚΡΗΤΗ TV

Συντονιστείτε και απολαύστε τις ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, αλλά και τις ταινίες, που προβάλλει το κανάλι έως και την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου.

«Σκυλάκια στο διάστημα»

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου στις 18:00

«Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες»

Ρώσικη ταινία, σκηνοθεσία Ίνα Εβλα, Νίκος Βα, Σβιάτοσλαβ Ουσάκοφ.

Η Μπέλκα και η Στρέλκα, μια τετράποδη σταρ του τσίρκου και μια αδέσποτη σκυλίτσα, περνούν από σκληρή εκπαίδευση και ταξιδεύουν στο Διάστημα με τη μη επανδρωμένη σοβιετική αποστολή του ’60.

 «Έλα κοντά»

Mε τον Αντώνη Μαρτσάκη και τον Όμιλο Παπαδόκωστα την παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 21:55

Βιολάτορας και τραγουδιστής, λάτρης του Ριζίτικου Τραγουδιού ο Αντώνης Μαρτσάκης με τους μουσικούς του γεμίζει την γιορτινή  βραδιά μας   με κρητικές μελωδίες και λεβεντιά!

Οι  χορευτές του Ομίλου Παπαδόκωστα  δεν σταματούν  να πατούν γερά στα ζάλα της παράδοσης δίνοντας ψυχή στο πέρασμα τους αλλά και στην παραμονή πρωτοχρονιάς μας!

Η Αναστασία Μπιτζιλέου είναι οικοδέσποινα της πιο ζεστής τηλεοπτικής παρέας και όλοι μαζί κάνουν την αλλαγή του χρόνου σε ένα γνήσιο  και παραδοσιακό μουσικόχορευτικό πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε!

«Μουσικές συναντήσεις»

Στις 00:20 αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου

Η εξαιρετική λυράρισα  Γεωργία Νταγάκη και ο τραγουδοποιός Μάνος Πυροβολάκης και οι δύο ως «σύγχρονοι λυράρηδες»  παντρεύουν τις μουσικές τους για την δική σας διασκέδαση!

Τραγούδια που αγαπήσατε με την μοναδική σκηνική παρουσία από τους δημοφιλής καλλιτέχνες του τόπου μας!

«Άραγε υπάρχει Άη Βασίλης;»

Την Πρωτοχρονιά στις 11:00 το πρωί

Είναι το παιδικό παραμύθι για τις γιορτές με την Ελένη Μπετεινάκη, τη μικρή Ελενίτσα που θέλει να συναντήσει οπωσδήποτε τον Άη Βασίλη παίρνει το μαξιλάρι της και ξαγρυπνά μπροστά στο τζάκι!

Μια περιπέτεια αμέσως ξεκινά… Άραγε θα καταφέρει να τον δει; Τι θα συμβεί;

Ένα παιδικό παραμύθι που μιλάει για το θαύμα των ημερών και για τα παραμύθια που λένε την αλήθεια!

Και όπως αφηγείται η ιστορία μας «Ότι πιστεύεις και αγαπάς υπάρχει και είναι αλήθεια…!».

«Ταξιδεύοντας με την κουζίνα

Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στις 13:20

Το πρωτοχρονιάτικο «Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα» είναι πολύ διαφορετικό! Θα  δούμε  χορούς και μπόλικο κέφι με τραγούδι... Αλλά και  ιστορία και  παράδοση και  πολιτισμό! Ένα ειδικό αφιέρωμα στον Ποντιακό Ελληνισμό ο οποίος παρόλο που πέρασαν τόσα χρόνια από τον ξεριζωμό δεν ξεχνά… Και διασκεδάζει, ξέροντας όμως από αυτογνωσία και εμφωλεύοντας πάντα μέσα στα στενά χαρακώματα της ψυχής του το βαρύ γεμάτο θλίψη παρελθόν του…!

«Καλό Μεσημέρι»

Με την Ιωάννα Μαλέσκου ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Γιορτάζουμε την Πρωτοχρονιά παρέα με το «Καλό Μεσημέρι», βλέποντας σε επανάληψη μερικές από τις στιγμές που ξεχωρίσαμε για το 2018.

Η Ιωάννα Μαλέσκου συναντά τον Χρήστο Νέζο στην κουζίνα και συζητούν μαγειρεύοντας πίτσα με ανανά... μια συνταγή από το ολοκαίνουριο βιβλίο του ''Μαγειρεύοντας στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες'', από τις εκδόσεις Ωκεανός.

Μοιράζεται μαζί της στιγμές από την πορεία του στην ελληνική τηλεόραση και συμβουλεύει να ακολουθούμε το όνειρό μας ανεξάρτητα από το τίμημα..

Απαντά στην ερώτηση της Ιωάννας για το αν θα ήθελε να κάνει δική του ζωντανή εκπομπή κάποια στιγμή στο μέλλον και τι απολαμβάνει περισσότερο..

Ανατρεπτικός, ετοιμόλογος και αφοπλιστικά ειλικρινής μιλά για την ΚΡΗΤΗ TV ενώ λέει δημόσια και τη γνώμη του για την Ιωάννα μας!!

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη στην κουζίνα παραλαμβάνει ο σεφ της εκπομπής, Θέμος Ρήγας, ο οποίος ''ξελογιάζει'' την Ιωάννα με την πιο λαχταριστή γιορτινή τούρτα σοκολάτας. Εύκολα, γρήγορα και νόστιμα... δείχνει βήμα - βήμα πώς να πετύχετε το πιο γευστικό κέικ που θα μεταμορφωθεί σε τούρτα... πειρασμό!

Μια συνταγή που δεν πρέπει να χάσετε!

Κι από τα γλυκά… περνάμε στην πιο γλυκιά και όμορφη περίοδο στη ζωή μιας γυναίκας!

Μόδα, στυλ και γκαρνταρόμπα... κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

https://www.youtube.com/watch?v=TLdcc2trMvw?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Η Χριστίνα Τριποδιανάκη, σύμβουλος μόδας προτείνει στην Ιωάννα έξυπνες, άνετες και κομψές εμφανίσεις για εγκυούλες.

Παραμείνετε θηλυκή και με… φουσκωμένη κοιλίτσα!

Και τέλος, για να πάει καλά ο νέος χρόνος... τα λέμε μετά μουσικής!

Εκλεκτοί καλεσμένοι, όμορφες παρουσίες και μπόλικο ταλέντο.. παντρεύονται μαγικά με ευχές και αισιοδοξία για το 2019..

Η Ιωάννα Μαλέσκου και η ομάδα της σας εύχεται Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχισμένο το νέο έτος! 

Ραντεβού ξανά... ζωντανά την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου, στις 15:00

«Coco Before Chanel»

Τρίτη 1 Ιανουαρίου στις 21:45

Δραματική 2009 | Έγχρ. | Διάρκεια: 105'

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Αν Φοντέιν με τους: Οντρέ Τοτού, Μπενουά Πελβούρ, Αλεσάντρο Νιβόλα, Μαρί Γκιλέν

Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, η 18χρονη Γκαμπριέλ εγκαταλείπει το ορφανοτροφείο και γίνεται, μαζί με την αδερφή της, τραγουδίστρια σε καμπαρέ. Γνωστή ως Κοκό, βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά ενός πλούσιου, αργόσχολου αριστοκράτη, ερωτεύεται έναν Βρετανό επιχειρηματία και αρχίζει να σχεδιάζει τα πρώτα καπέλα και ρούχα.

Ιερείς στη μουσική παράδοση την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 21:45

Με την Βούλα Νεονάκη

Αυτή την Τετάρτη στα Δια...κρητικά η Βούλα Νεονάκη συναντά ιερείς της Κρήτης που ασχολούνται με την παραδοσιακή μουσική και προσεγγίζει την μοναδικότητα της μουσικής τους έκφρασης. Συναντά τον π. Μιχάλη Κλωνάρη στους Κούμους και μαζί επισκέπτονται και το χωριό Φωτεινό. Συζητούν για τα ήθη και έθιμα αυτών των χωριών μα και τον ρόλο που έχει η ασκομαντούρα στην κρητική μουσική παράδοση.

Ο π. Στεφανής Νίκας υποδέχεται το συνεργείο της Κρήτη tv στις Βρύσες Αγίου Βασιλείου και παρέα τους γιους του Γιάννη και Στεφανή αλλά και τον λαουτιέρη Στρατή Μαμαλάκη παρουσιάζουν την μουσική γλώσσα της ψυχής τους. Σπουδαία καταγραφή της εκπομπής η μουσική με χοχλίο που έπαιξε ο μικρός Στεφανής Νίκας.

Τελευταίος προορισμός ο Άγιος Νικόλαος. Αυτή τη φορά η Βούλα Νεονάκη συναντά τον π. Γεώργιο Τζάβλα με μια παρέα νέων μουσικών και παρουσιάζουν μουσικές της Κρήτης και της Μ. Ασίας. Ο π. Γεώργιος Τζάβλας μιλάει για το ρόλο που έχει το κανονάκι στη ζωή του μα και στη μουσική της Κρήτης.

https://www.youtube.com/watch?v=h7CdYBOAQnw?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News