The Voice: Αυτή είναι μεγάλη νικήτρια - Καταπληκτική η παρουσία της Μαρίας Ιερωνυμάκη

Life
The Voice: Αυτή είναι μεγάλη νικήτρια - Καταπληκτική η παρουσία της Μαρίας Ιερωνυμάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια λαμπερή βραδιά και ένας μουσικός διαγωνισμός που έφθασε στο τέλος του

Το The Voice of Greece έριξε αυλαία και ανέδειξε μια μεγάλη νικήτρια που κέρδισε ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο.

Ο λόγος για την Λεμονιά Μπεζα που ήταν στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια και βρέθηκε στην τελική φάση με την Μαρίνα Τζιάνγουιρθ από την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Η Λεμονιά Μπέζα ερμηνεύοντας την Μαλάμω κέρδισε το τηλεοπτικό, έκλεψε την παράσταση αλλά και το πιο θερμό χειροκρότημα όταν ο Γιώργος Καπουτζίδης ότι είναι η νικήτρια του παιχνιδιού.

Οι οκτώ διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και διεκδίκησαν το έπαθλο ήταν :

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια: η Λεμονιά Μπέζα και  η Κρητικιά Μαρία Ιερωνυμάκη η οποία και εκείνη ξεχώρισε με την εμφάνιση της ερμηνεύοντας το «Ήτανε μια φορά».

Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη διαγωνίστηκε ο Ζάχος Καραμπάσης , από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου η Αριάδνη Νεoφύτου, Κλαυδία Παπαδοπούλου, Αλέξης Πρεβενάς και από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Μαρίνα Τζιανγουιρθ και  ο Λούης Παναγιώτου.

https://www.youtube.com/watch?v=H4ld404iIXQ?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News