Μαρία Κορινθίου: Έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης -Την ανάγκασε να βγάλει το παντελόνι

Life
Μαρία Κορινθίου: Έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης -Την ανάγκασε να βγάλει το παντελόνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφιαλτικό βράδυ για το "Κατερινιώ"

Μια από τις πιο άσχημες στιγμές στη ζωή της πέρασε η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου που φαίνεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στο Α.Τ. Ψυχικού όλα συνέβησαν ενώ έμπαιναν στην πυλωτή του σπιτιού της στο Παλαιό Ψυχικό. Ξαφνικά είδε ένα άντρα ημίγυμνο να κατευθύνεται προς το μέρος με… περίεργες ορεξεις.

Μάλιστα δεν δίστασε να της ζητήσει εντόνως να κατεβάσει το παντελόνι της . Εκείνη τη στιγμή η ίδια άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο "Η νεράιδα και το παλικάρι", Γιώργος Βάλαρης σε τηλεφωνική μας επικοινωνία δήλωσε στο star.gr ότι ήταν με την αγαπημένη ηθοποιό μέχρι περίπου και τις 10 η ώρα το βράδυ, μιας και η παράσταση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 21:00. Διόλου απίθανο να ήταν και το τελευταίο πρόσωπο που συνάντησε το "Κατερινιώ", προτού δεχθεί την επίθεση κάτω από το σπίτι της στα βόρεια προάστια.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον σύζυγό της και πατέρα της κόρη της, Ισμήνη, επιβεβαιώθηκε το περιστατικό, καθώς και ότι η ηθοποιός είναι καλά στην υγεία της.

Η Μαρία Κορινθίου αμέσως μετά το περιστατικό πήγε στο Α.Τ. Ψυχικού, όπου και κατήγγειλε το γεγονός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News