Αυτός ο ηθοποιός θα παρουσιάσει τα Oscars το Φεβρουάριο

Life
Αυτός ο ηθοποιός θα παρουσιάσει τα Oscars το Φεβρουάριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κέβιν Χαρτ είναι από τους λίγους μαύρους παρουσιαστές της τελετής

Ο παρουσιαστής των βραβείων Όσκαρ που θα δοθούν το Φεβρουάριο, ανακοινώθηκε και μάλιστα από τον ίδιο τον παρουσιαστή.

Ο Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Χαρτ είναι εκείνος που θα έχει την τιμή να βρίσκεται το 2019 στη σκηνή και να παρουσιάσει την 91η τελετή απονομής των πολυαναμενόμενων κινηματογραφικών βραβείων.

Ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας πως «για χρόνια με ρωτούσαν αν θα παρουσίαζα τα Oscars και η απάντησή μου ήταν πάντα ίδια… έλεγα ότι θα είναι μία μοναδική ευκαιρία ζωής για μένα σαν κωμικό».

Και συνεχίζει αναφέροντας ότι «είμαι τόσο χαρούμενος καθώς η ημέρα που θα παρουσίαζα τα Όσκαρ έφτασε επιτέλους».

«Το ίδιο και εμείς», του απάντησε στο Twitter η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών κι Επιστημών, που διοργανώνει τα Όσκαρ: «Καλωσήρθες στην οικογένεια».

Ο Χαρτ είναι ένας μόνον από τους λίγους μαύρους που έχουν παρουσιάσει τα Όσκαρ, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ο Κρις Ροκ, η Γούπι Γκόλντμπεργκ και ο Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ.

Οι διοργανωτές σκοπεύουν να συντομεύσουν την διάρκεια της 91ης τελετής απονομής των κινηματογραφικών αυτών βραβείων, ώστε να μην ξεπερνάει τις τρεις ώρες, απονέμοντας κυρίως κάποια τεχνικά βραβεία, όπως αυτό της Επεξεργασίας Ήχου, στη διάρκεια των διαλειμμάτων για διαφημίσεις.

Οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ θα ανακοινωθούν στις 22 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News