Ελλάδα έχεις ταλέντο: Τους αιφνιδίασε η Κωνσταντάκη και την έστειλε απευθείας ημιτελικό

Life
Ελλάδα έχεις ταλέντο: Τους αιφνιδίασε η Κωνσταντάκη και την έστειλε απευθείας ημιτελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δεύτερη μέρα των Judge Cuts ολοκληρώθηκε με τέσσερα “ταλέντα” να περνάνε στους ημιτελικούς

Μια χορογραφία που εξέπληξε τους πάντες και οδήγησε την ηθοποιό Μαρία Κωνσταντάκη να πατήσει το golden buzzer στο χθεσινό επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Ο λόγος  για την Άννα Γερογιάν που είχε φύγει με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την  audition του διαγωνισμού και χθες μπήκε στην σκηνή και διεκδίκησε μια θέση στον ημιτελικό, μέσω των Judge Cuts, την οποία και κέρδισε μία εντυπωσιακή εμφάνιση που έκρυβε ωστόσο μια ιστορία.

«Είχε ιστορία όλο αυτό που έδειξα. Ήταν μια κούκλα που βρίσκεται μέσα στο κουτί της και αυτό την εμποδίζει να εκφράζει τα συναισθήματά της. Και κατά κάποιον τρόπο να πραγματοποιήσει και το όνειρό της που είναι να χορεύει. Οπότε, αυτό που κάνει είναι να βγαίνει έξω από το κουτί, να δίνει τον πραγματικό της εαυτό και μόλις αντιλαμβάνεται πως ουσιαστικά το αφεντικό έρχεται πίσω για να δείξει στη μητέρα του, όπως είπε και το τραγούδι, “κοίτα τι κάνει, μόνο περιστρέφεται” αποφασίζει να ξεψυχήσει και γιατί έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, χόρεψε για τελευταία φορά», είπε η Άννα.

Ακολούθησαν οι γνώμες των κριτών ενώ όταν ήρθε η σειρά της Μαρίας Κωνσταντάκη, όλοι έμειναν άφωνοι όταν σηκώθηκε από τη θέση της και πάτησε το golden buzzer.

Η  μέρα πάντως των Judge Cuts του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»  ολοκληρώθηκε μετά από αρκετές ώρες με τέσσερα “ταλέντα” να περνάνε στους ημιτελικούς.

Εκτός από την Άννα Γερογιάν την οποία και έστειλε η Κωνσταντάκη κατευθειαν στον ημιτελικό, η κριτική επιτροπή αποφάσισε να στείλει στην επόμενη φάση τους La Comedie, Thompson Dancers και Angelo.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News