«Αναστάτωσε»τα Χανιά η Κορινθίου ερμηνεύοντας Αλίκη ως «Κατερινιώ»

Life
«Αναστάτωσε»τα Χανιά η Κορινθίου ερμηνεύοντας Αλίκη ως «Κατερινιώ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ηθοποιός πρόκειται να κάνει «Κατερινιώ», το ρόλο που ενσάρκωσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Τα καλύτερα σχόλια έχει αποσπάσει η Μαρία Κορινθίου που βρίσκεται στα Χανιά για το νέο τρέιλερ που σχετίζεται με την θεατρική παράσταση στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει τον ερχόμενο χειμώνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το Κατερινιώ! 🌺 Και ναι, μπορώ να πω ότι είναι το πιο πετυχημένο από όλα μέχρι στιγμής! Ακόμα δε ξέρω τι θα κάνω, δεν έχω αποφασίσει...αν θα βάψω ξανθά τα μαλλιά, αν θα αφήσω το Κατερινιώ μελαχρινό όπως έχουμε συνηθίσει της Κρητικοπούλες ή απλά αν θα βάλω περούκα! Βασικά για την περούκα ήδη γνωρίζω, ΟΧΙ, είναι πολύ φτηνή λύση και καθόλου έντιμη γι αυτό το ρόλο! Δεν το διαπραγματεύομαι αυτό! Η Ξανθά μαλλιά ή κάστανα! Όλοι έχουμε στο μυαλό μας και έχουμε αγαπήσει αυτό το ρόλο, μέσα από την Αλίκη μας, γιατί γράφτηκε για την Αλίκη μας και γιατί χτίστηκε από την Αλίκη μας και για εμένα το Κατερινιώ είναι ξανθό! Αλλά και από τον ίδιο το συγγραφέα(η ταινία ήτανε πρώτα μυθιστόρημα και μετά το μετέφεραν σε ταινία) όπου κάνει αναφορές συνέχεια για την ξανθιά νεράιδα! Από την άλλη, να μεταφερθεί το Κατερινιώ με τη δίκη μου βερζιον, μελαχρινό, γνήσια μελαχρινή Κρητικοπούλα, μία άλλη νότα, μια άλλη προσέγγιση μέσα από εμένα! Προσεγγίζω λοιπόν αυτό το ρόλο έτσι όπως τον γνωριζουμε; Σέβομαι την Αλίκη και πατάω στο δρόμο που η ίδια δημιούργησε δείχνοντας και μεταφέροντας το ρόλο θεατρικά με πολύ σεβασμό στο κόσμο το Κατερινιώ έτσι όπως το γνωρίζουμε, έτσι όπως το έχουμε αγαπήσει; Ή πάμε για ένα καινούργιο διαφορετικό Κατερινιω; Σίγουρα τίποτα από τα δύο δεν είναι εύκολο και θέλει πολύ δουλειά! Σκέψεις, σκέψεις που τις μοιράζομαι μαζί σας γιατί γνωρίζω ότι είστε πλάι μου σε όλο αυτό και ναι η γνώμη σας μετράει! 🌺🌺 _________________ #ineraidakaitopalikari #fourtounakides_kai_vrontakides #actress #theater #mariakorinthiou #actresslife #katerinio #musical

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) στις

Η παράσταση έχει τίτλο «Η Νεράιδα και το Παληκάρι» με την όμορφη ηθοποιό να υποδύεται το Κατερινιώ που έγινε γνωστό μέσα από την ερμηνεία της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Η Μαρία βρέθηκε στα Χανιά λοιπόν για τα γυρίσματα για το τρέιλερ, ανεβάζοντας συνεχώς στον λογαριασμό της, σχετικές φωτογραφίες από τα γραφικά Χανιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News