Ζώδια: Τι μας περιμένει αυτή την εβδομάδα;

Life
Ζώδια: Τι μας περιμένει αυτή την εβδομάδα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σελήνη της  εβδομάδας 5 έως 11 Νοεμβρίου 2018. Ζώδια, τάσεις και προβλέψεις

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018, Σελήνη στο Ζυγό:

Μια μέρα όπου η ζωή χαμογελά, ιδανική για την επέκταση των έργων σας ή την εκτόξευση νέων δραστηριοτήτων. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας οδηγούν στην επιτυχία και την αναγνώριση των πλεονεκτημάτων σας.

Τα ζώδια Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος ας αδράξουν τις ευκαιρίες.

Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018, Φεγγάρι στο Ζυγό

Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για εσάς, επωφεληθείτε από τις υποστηρίξεις στα βήματά σας και τις γνωριμίες σας. Μια ημέρα τύχης, ευκαιρίες, συναντήσεις, απολαύσεις και ευεξία.

Τα ζώδια Κριός, Λέων, Τοξότης ας προσέξουν τις λεγάμενες αυταπάτες.

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018, Σελήνη στον Σκορπιό

Θα έχετε πραγματικές ανακατατάξεις σε πολλούς τομείς θα αισθανθείτε συγκλονισμένοι. Είναι θέμα οργάνωσης τώρα και προτεραιοτήτων.

Τα ζώδια Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες ας προβούν σε ξεκαθαρίσματα με τις σχέσεις τους.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, Φεγγάρι στον Σκορπιό

Οι σχέσεις πρέπει να αναφέρονται τώρα και οι χωρισμοί, υποθέσεις δικαιοσύνης, επειδή το κλίμα είναι απολύτως απαράδεκτο.

Τα ζώδια Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως να φροντίσουν τον σύντροφο τους την νέα γνωριμία τους.

Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018, Σελήνη στον Τοξότη

Προχωράτε διαισθητικά στις βαθύτερες προσδοκίες σας. Ξεδιπλώστε την δημιουργικότητα και ευαισθησία σας. Μείνετε αρκετά ρεαλιστικοί ώστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που δεν θα χάσετε.

Τα ζώδια Κριός, Λέων, Τοξότης ακούστε την διαίσθηση σε σημαντικές αποφάσεις.

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, Σελήνη στον Τοξότη

Απολαύστε αυτήν την ημέρα για να μεγιστοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας και να δώσετε συγκεκριμένες μορφές στη λαμπρή φαντασία σας. Όλα είναι στη θέση σας για μια λαμπρή αναγνώριση των ταλέντων σας.

Τα ζώδια Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος διατηρείστε διπλωματία, έρχονται οφέλη.

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018, Σελήνη στον Τοξότη

Πολλοί αισθάνονται μεγάλη ανάγκη να εξελιχθούν, να δουν μεγαλύτερες επιτυχίες. Αυτό από μόνο του είναι ένα εξαιρετικό πράγμα.

Τα ζώδια Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες προσοχή στην υγεία σας.

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 που ο πλανήτης Δίας εισέρχεται στη 0,15 ζωδιακή μοίρα στον Τοξότη στο φυσικό του χώρο, εκεί που είναι κυβερνήτης του ζωδίου, οι επιδράσεις του  θα είναι σημαντικές και θα τις αναλύσουμε εκτενώς προσεχώς.

Λίγα πράγματα για τον πλανήτη ΔΙΑ

Πλανήτης Δίας της Αστρολογίας αντιπροσωπεύει όλα όσα χαρακτηρίζουν τον ομώνυμο αρχαίο θεό, ο οποίος στην αρχαιοελληνική γλώσσα ονομάζεται Ζεύς.

Ο Ζεύς η Δίας λοιπόν είναι ο πληθωρικός «πατήρ πάντων ανδρών τε Θεών τε» ασυγκράτητος εραστής Θεαινών και γυναικών για να γεννηθούν οι άλλοι θεοί, ημίθεοι και ήρωες – δηλαδή – ο Δίας /Ζευς κόχλαζε από ζωή και γεννά τους παράγοντες που συντελούν στην προοδευτική ζωή και εξέλιξη.

Ο Δίας τώρα, σαν αστρολογικός παράγοντας, αντιπροσωπεύει τη συμπαντική δύναμη που μεγαλώνει καθετί άρα η αύξηση τούτη λειτουργεί και σαν ωφέλιμη και σαν βλαβερή π.χ. έχει τον πρώτο λόγο στην διαστολή των υλικών σωμάτων που θερμαίνονται στις επεκτάσεις και στις αναπτύξεις όλων των ειδών, στα πρηξίματα και στα φουσκώματα.

Επίσης στον Δια σαν αστρολογικός παράγοντας υπάγονται τα έθιμα το κοινωνικό θρησκευτικό συναίσθημα και όχι τα δόγματα, ο κοσμοπολιτισμός, και γενικά όλα αυτά που ενώνουν μια κοινωνία μέχρι την Πανανθρώπινη κοινωνία.

Σε ανώτερο επίπεδο είναι το φιλοσοφείν, η μεγαλοψυχία, το ειλικρινές ενδιαφέρον για την κοινωνία, η αισιοδοξία σε μέσο επίπεδο η σύνθεση της πληροφορίας ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Σε χαμηλό επίπεδο προκαλούνται από τον Δια η υπεραισιοδοξία, υπερβολή σπατάλη, απληστία.

Ερευνητής αστρολόγος Γ. Σφακιανάκης

Εmail: [email protected]

Κινητό: 6937554545

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News