default-image

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Έφτασα να χρωστάω 200.000 ευρώ»

Life
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Έφτασα να χρωστάω 200.000 ευρώ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή και τα χρέη

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» του Αlpha Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε πτυχές της ζωής του στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Page 2» και στον Γιάννη Πουλόπουλο. Απαντώντας για το μεγαλύτερο ποσό που βρέθηκε να χρωστάει σημείωσε: Πριν 15 χρόνια ανέβασα την «Φωλιά του κουκου», που όσοι την είδαν την λάτρεψαν όμως δεν είχε εμπορική επιτυχία. Επειδή ήμασταν 11 άτομα επί σκηνής, άρχισα να δανείζομαι για να μπορώ να πληρώσω τους συνεργάτες μου. Έτσι άρχισα να χρεώνομαι και κάποια στιγμή έφτασα να χρωστάω 200.000 ευρώ».

Διευκρίνισε όμως ότι στην περίπτωσή του η εξέλιξη αυτή δεν του προκάλεσε κατάθλιψη λέγοντας : «Σε μένα δε συνέβη αυτό. Εμένα οι οικονομικές δυσκολίες δεν μου έφεραν άγχος γιατί δεν το υπολογίζω το χρήμα. Το άγχος μου πάντα είναι να ξεχρεώσω τους συνεργάτες μου».

Όσον την προσωπική του ζωή όπου συμπορεύεται 30 με την σύζυγό του, Έφη Μουρίκη και το μυστικό του γάμου τους, αναφέρει: «Μυστικό δεν υπάρχει. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν έχω καταλάβει πως πέρασαν αυτά τα 30 χρόνια. Αισθάνομαι ότι είναι σαν χτες. Αυτό νομίζω τα λέει όλα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News