Η Μέγκαν κέρδισε τον Χάρι σε ένα... ιδιαίτερο παιχνίδι

Life
Η Μέγκαν κέρδισε τον Χάρι σε ένα... ιδιαίτερο παιχνίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το welly wanging «κέρδισε» τη Δούκισσα του Σάσεξ που έπαιξε με την πουά γαλότσα της με μεγάλη επιτυχία

Μία… ιδιαίτερη νίκη πέτυχε η Μέγκαν Μαρκλ έναντι του πρίγκιπα Χάρι ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει τη σύζυγό του σε ένα ιδιαίτερο σπορ, γνωστό στη Νέα Ζηλανδία.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Σάσεξ μας εξέπληξε με το απρόσμενο ταλέντο της στη ρίψη της μπότας από καουτσούκ, ξεπερνώντας με άνεση τον Δούκα.

Η πρώην πρωταγωνίστρια της αμερικανικής σειράς "Suits" σίγουρα δεν θα φανταζόταν ότι μετά τον γάμο της με τον Χάρι, τα καθήκοντά της ως εκπροσώπου του βρετανικού στέμματος θα την οδηγούσαν να πετάξει μια γαλότσα όσο πιο μακριά μπορεί.

Ωστόσο η δούκισσα, της οποίας η εγκυμοσύνη μόλις που διακρίνεται, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ πέταξε εύκολα και σε μακρινή απόσταση την κόκκινη με άσπρα πουά γαλότσα της και νίκησε τον σύζυγό της, καταχειροκροτούμενη από τα παιδιά της ομάδας στην οποία συμμετείχε.

Η Ιζαμπέλα Ιτι, μια από τους μαθητές του Pinehill School, περιγράφει την πολύ εγκάρδια ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο ζεύγος κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. «Πιστεύω ότι έλεγε μέσα της πως δεν είχε καμιά πιθανότητα να κερδίσει. Αλλά τελικά κέρδισε».

Η ρίψη της γαλότσας ή welly wanging όπως είναι γνωστή στη Νέα Ζηλανδία, είναι ένα δημοφιλές έθιμο κατά τη διάρκεια των γιορτών στα χωριά ή σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Δημοφιλείς δραστηριότητες για τους Νεοζηλανδούς είναι επίσης να κόβουν ξύλα, να φτύνουν το κουκούτσι της ελιάς σε μεγάλη απόσταση και να αναρριχώνται στα δέντρα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Παρά την εντυπωσιακή της επίδοση, η 37χρονη δούκισσα του Σάσεξ απέχει μακράν από το ρεκόρ που σημείωσε ο Μπερντ Νιούντικ, πρώην δεκαθλητής της βρετανικής Κοινοπολιτείας.

Σύμφωνα με τοπικές εφημερίδες, ο νεοζηλανδός αθλητής έριξε την μπότα του σε απόσταση 48,5 μέτρων αλλά αποκλείστηκε γιατί δεν κατάγεται από την περιοχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News