Η πρώτη συνέντευξη της Έλλης Στάη με τον έρχομό της στο Open ΤV

Life
Η πρώτη συνέντευξη της Έλλης Στάη με τον έρχομό της στο Open ΤV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έλλη Στάη: «Θυμίζει το Mega, αλλά δεν είναι το παλιό Mega»

Συνέντευξη για το νέο ξεκίνημα της, στο κανάλι Open TV, έδωσε η δημοσιογράφος Έλλη Στάη στο ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6.

Στο κατά πόσο το δελτίο του Open TV θυμίζει σε πολλά σημεία το παλιό Mega, η Έλλη Στάη είπε: «Έχει δώσει το ελάχιστο από αυτό που έχει να δώσει και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Άνθρωποι που ασχοληθήκαμε όλοι με όλα. Δημοσιογράφοι που κάναμε και θέματα τεχνικά ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να κάνουμε και τη δουλειά μας. Το ενημερωτικό τμήμα είναι δυναμικό. Σου θυμίζει Mega γιατί έχει πολύ καλούς δημοσιογράφους του Mega που είχαν μείνει έξω από την καθημερινή δουλειά. Ίσως να σου το θυμίζει γιατί το Mega είναι το κανάλι που έκλεισε και το Open το κανάλι που άνοιξε. Αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι το παλιό Mega».

Στην ερώτηση αν ο ανταγωνισμός με την έλευση του νέου καναλιού θα δώσει ώθηση η έμπειρη δημοσιογράφος απάντησε: «Το ξεκίνημα από το μηδέν είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο.

Η τηλεόραση επειδή είναι περίπλοκη έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Εμένα μου έτυχε ο κλήρος να το ανοίξω το κανάλι κάτι που δεν συνηθίζεται και έχουν δώσει μεγάλη σημασία στην ενημέρωση».

Τέλος, η Έλλη Στάη αποκάλυψε πως μετά το νέο έτος θα ξεκινήσει η δική της εκπομπή η οποία θα έχει την κλασική μορφή του πολιτικού talk show.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News