Σαββόπουλος και Φαραντούρη μάγεψαν το Ηράκλειο

Life
Σαββόπουλος και Φαραντούρη μάγεψαν το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναυλία για τα 100 χρόνια της ΓΣΕΕ με την σφραγίδα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου

Τα χειροκροτήματα του μουσικόφιλου κοινού της Κρήτης απέσπασαν ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Μαρία Φαραντούρη.

Δύο κορυφαίοι τραγουδοποιοί, που ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους στην συναυλία, που διοργάνωσε το βράδυ της Δευτέρας, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, σε συνεργασία με την ΓΣΕΕ, στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Μαρία Φαραντούρη ερμήνευσαν τραγούδια που έχουν σχέση με τον κόσμο της εργασίας, τους αγώνες και τις απεργίες.

Τραγούδια, που σε περιόδους δύσκολες, σε εποχές αμφιβολιών, αναζητήσεων και αγωνίας, όχι για το αύριο, αλλά για το σήμερα, βοήθησαν τους Έλληνες να καταλάβουν τι τους συμβαίνει.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου,σε ένα σύντομο χαιρετισμό προς τους χιλιάδες Κρητικούς, που τίμησαν με την παρουσία τους, τους διοργανωτές της μεγάλης αυτής πολιτιστικής εκδήλωσης, αναφέρθηκε στην συμπλήρωση των 100 χρόνων λειτουργίας τηςΤριτοβάθμιας Συνδικαλιστικής Οργάνωσης της χώρας, επισημαίνοντας: «Τα συνδικάτα ήταν είναι και θα είναι εδώ».

Μαζί με τους 2 κορυφαίους τραγουδοποιούς, οι οποίοι ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια, ήταν ο Δημήτρης Μυστακίδης, η Βιολέτα Ίκαρη, ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, ο Στάθης Αννίνος, ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος, ο Βασίλης Χατζηνικολάου, ο Δημήτρης Ρέππας, η Εύη Μαζή, που μαζί με μια εξαιρετική ορχήστρα αποθεώθηκαν από το Κρητικό κοινό.

Το ΕΚΗ ευχαριστεί όλους τους τοπικούς φορείς, αλλά και τους Κρητικούς, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση της ΓΣΕΕ-ΕΚΗ. Παράλληλα, θέλει να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Κρήτης, το Λιμενικό Σώμα, τον ΟΛΗ, το ΕΚΑΒ, αλλά και τους Εθελοντές, που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην άψογη διοργάνωση της συναυλίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News