Η Μέγκαν και ο Χάρι... τρέλαναν την Αυστραλία!

Life
Η Μέγκαν και ο Χάρι... τρέλαναν την Αυστραλία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εγκυμοσύνη της Δούκισσας χαροποίησε τους Αυστραλούς - Η συγκινητική συνάντηση με φανατική θαυμάστρια

Δε θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα η περιοδεία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ στην Αυστραλία, αφού όλα τα βλέμματα πλέον δεν ήταν αποκλειστικά στο όμορφο ζευγάρι αλλά στη φουσκωμένη κοιλίτσα της γυναίκας.

Μάλιστα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ πήραν τα πρώρα δώρα για το μωρό μου: ο κυβερνήτης του Σίδνει τους χάρισε ένα ζευγάρι μπότες Ugg και ένα αρκουδάκι καγκουρό.

Μάλιστα, το ζευγάρι επισκέφτηκε και τον ζωολογικό κήπο Ταρόγκα όπου οι δύο τους… έδωσαν ρέστα, ιδιαίτερα ο Χάρι ο οποίος έπαιξε με ένα κοάλα και το χάρηκε με την ψυχή του. Εν συνεχεία, στην Όπερα όπου βρέθηκε το πριγκιπικό ζευγάρι, χιλιάδες άνθρωποι τους περίμεναν.

«Σας ευχαριστούμε για την πραγματικά θερμή υποδοχή και την ευκαιρία να γνωρίσουμε τόσο πολλούς Αυστραλούς. Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο μέρος για να ανακοινώσουμε τον ερχομό του μωρού μας, είτε είναι αγόρι, είτε κορίτσι» είπε ο Δούκας του Σάσεξ το απόγευμα της Δευτέρας στη δεξίωση που δόθηκε προς τιμήν τους και μαζί με το τσάι, τους σέρβιραν και… μπύρα!

Φυσικά, ούτε η Μέγκαν Μάρκλ μπορούσε να κρύψει τη χαρά της.

Η φανατική θαυμάστρια του Χάρι

Την ώρα που το λαμπερό ζευγάρι χαιρετούσε τον κόσμο στην Αυστραλία, ο Χάρι έψαχνε με τα μάτια του μία από τις πιο αφοσιωμένες θαυμάστριες του, την Daphne Dunne ετών 98 η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η αγαπημένη του Αυστραλή, σύμφωνα με το newsit.gr.

Όταν λοιπόν ο Χάρι την είδε μέσα στο πλήθος, έτρεξε κοντά της, γονάτισε και αφού της έκανε μια μεγάλη αγκαλιά φώναξε την γυναίκα του προκειμένου να γνωρίσει κι εκείνη την αγαπημένη του θαυμάστρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News