Βάλλια Ειρηναίου: Πήγε στο «The Voice» μετά που παντρεύτηκε

Life
Βάλλια Ειρηναίου: Πήγε στο «The Voice» μετά που παντρεύτηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γνωστή Ηρακλειώτισσα τραγουδίστρια εντυπωσίασε και κατέπληξε κριτές και κοινό

Αυτή σίγουρα δεν είναι μία συνήθεια που κάνουν οι νύφες μετά το γάμο. Και πώς να είναι άλλωστε αφού η γνωστή Ηρακλειώτισσα τραγουδίστρια Βάλλια Ειρηναίου μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις.

Αυτήν την φορά η γνωστή καλλιτέχνης πήγε στο «The Voice» αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Καθώς πήγε να διαγωνιστεί αφότου παντρεύτηκε...

Η 38χρονη έβαλε τα δυνατή της, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και ενθουσίασε τους κριτές και συγκεκριμένα τους 3 από τους 4 αφού όλοι πάτησαν το κουμπί για να περάσει στην επόμενη φαση εκτός από τον Πάνο Μουζουράκη.

Η ίδια στη συνέχεια δήλωσε ευτυχισμένη και εξήγησε το λόγο που δεν ήταν άλλος από τον γάμο της.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να μοιράσει και μπομπονιέρες σε κριτές και κοινό, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα από όλους.

Τελικά η Βάλλια επέλεξε να πάει με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Είχε βγει νικήτρια και από μία μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της

Πριν από χρόνια πάντως και μόλις έξι μήνες από τον ερχομό της κόρης της ήρθε αντιμέτωπη με το πιο δυσάρεστο γεγονός.

Η γνωστή Ηρακλειώτισσα τραγουδίστρια, Βάλιλα Ειρηναίου, έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού και μάλιστα την στιγμή που θήλαζε. Προς στιγμήν ένιωσε να χάνει τον κόσμο της, τα πάντα να έχουν τελειώσει για εκείνη, αδυνατώντας να πιστέψει ότι η ψυχούλα που έφερε στη ζωή, ενδεχομένως να μην "γεύονταν" και να μην απολάμβανε τη μαμά της για τα επόμενα χρόνια.

Η θέληση όμως και το πείσμα της Ηρακλειώτισσας Βάλιας Ειρηναίου, για τη ζωή και το γεγονός ότι καθημερινά και παρά την ασθένεια της αντίκρυζε μπροστά της τα πιο γλυκά ματάκια την οδήγησε στο να μην το βάλει κάτω, να παλέψει με όλες τις της δυνάμεις και τελικά να βγει νικήτρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News