Με κρητικιά «κουμπάρα» ο γάμος της Μαρίας Μενούνος

Life
Με κρητικιά «κουμπάρα» ο γάμος της Μαρίας Μενούνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιθυμία της νύφης από την πρώτη στιγμή η Κρήτη να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο

Έντονο άρωμα Κρήτης περιελάμβανε ο παραμυθένιος και συνάμα παραδοσιακός γάμος που τελέστηκε το Σάββατο το απόγευμα μεταξύ της Ελληνοαμερικανίδας τηλεπαρουσιάστριας Μαρίας Μενούνος και του εκλεκτού της καρδιάς της Κέβιν Αντεργκάρο, στο χωριό του πατέρα της νύφης, στον Άκοβο Αρκαδίας.

Τα πάντα ήταν στην εντέλεια από την πρώτη στιγμή με πινελιές από την Κρήτη να κατέχουν την δική τους θέση στο εντυπωσιακό μυστήριο και τη λαμπερή δεξίωση που ακολούθησε.

Μεταξύ των κουμπάρων ήταν και η Ηρακλειώτισσα Ήρα Βουτσαλά, ο σύντροφος της οποίας Σωτήρης Κυρανάκος, πάντρεψε το ζευγάρι μαζί με την πρώην παρουσιάστρια Μαριέττα Χρουσαλά και τον κομμωτή και μακιγιέρ Δημήτρης Γιαννέτος.

Εκτός όμως από την κουμπαριά, το μενού, την επιμέλεια του οποίου είχε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, είχε έντονη επιρροή από Κρήτη, με προτάσεις από ρακί, ενώ μπομπονιέρες και αναμνηστικά δωράκια που δόθηκαν στους καλεσμένους, έφεραν υπογραφή Κρητικών επιχειρηματιών.

Ο κ. Κυρανάκος μιλώντας στο neakriti.gr ανέφερε ότι για την στενή οικογενειακή του φίλη και κουμπάρα, Μαρία Μενούνος, η Κρήτη κατέχει σημαντική θέση στην καρδιά της και αυτό φάνηκε και στο γάμο της, στην αναγγελία του γάμου, η οποία δημοσιεύτηκε σε κρητική εφημερίδα, ενώ όπως αποκάλυψε το καλοκαίρι η Μαρία και ο σύζυγος της, παραγωγός, Κέβιν Αντεργκάρο, θα έρθουν για διακοπές στην Κρήτη, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εκτός όμως από την απαστράπτουσα νύφη, πανέμορφη και λαμπερή ήταν η γλυκεια Κρητικοπούλα, Ήρα Βουτσαλά, κόρη του γνωστού «μπλομπλού», με μία εξαιρετική ενδυμασία που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί τηςΕνώ στην προσωπική της σελίδα στο instagrmam ανέφερε :

Σε ένα γάμο όλα και πάντα θα είναι όμορφα όταν η ψυχή του ζευγαριού ειναι"ομορφη" όπως της Μαρίας και του Keven ....πόσο μάλλον όταν προστεθεί σε αυτό και η γλυκιά και όμορφη καρδιά του κουμπάρου/ων. Να ζήσει το ζευγάρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#akovos #mariaandkevensbigfatgreekwedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) στις

Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Άκοβο, με άκρως παραδοσιακό τόνο με κλαρίνα, τσολιάδες και αρνιά στην πλατεία του χωριού.

Μεταξύ των καλεσμένων, προσωπικότητες από την ξένη και ελληνική σόουμπιζ ενώ η αγαπητή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που διάλεξε την αυλή του σχολείου του χωριού της για να κάνει το γαμήλιο πάρτι της, επέλεξε έναν υπέροχο στολισμό με κύρια χαρακτηριστικά τα λεμόνια και το γιασεμί.

Οπως αποκάλυψε η ίδια η Μενούνος στο Instagram χρειάστηκαν περίπου 1.500 λεμόνια για το ντεκόρ, καθώς κάθε τραπέζι ήταν γεμάτο από μπουκέτα με λεμόνια, ενώ μία άκρη της αίθουσας είχε διακοσμηθεί με ένα στεφάνι από άνθη λεμονιάς και τους καρπούς του.

Ενώ η ανθοδέσμη της αποτελούνταν από γαρδένια που συμβολίζει την ελπίδα και την ισορροπία, γιασεμί που αντιπροσωπεύσει την αγνότητα και την καλή τύχη, φρέζια που συμβολίζει την εμπιστοσύνη, λεβάντα που υποδηλώνει την αφοσίωση και την γαλήνη καθώς και άγρια τριαντάφυλλα που θεωρούνται σύμβολο αγάπης, τιμής και διαχρονικότητας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News