Η Μιμή αποχαιρετάει την κόρη της που φεύγει για εξωτερικό

Life
Η Μιμή αποχαιρετάει την κόρη της που φεύγει για εξωτερικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ξέρω πως θα δυσκολευτεί μόνη της στην αρχή μα θα τα καταφέρει».

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook η Μιμή Ντενίση αποχαιρετά τη κόρη της Μαριτίνα που πλέον θα ζει στην Κύπρο προκειμένου να σπουδάσει στον κλάδο του τουρισμού σε επίπεδο business, μια ειδικότητα που δεν υπάρχει σε πανεπιστημιακό επίπεδο στην Ελλάδα.

Τα παιδιά πρέπει να διαλέγουν μόνα τους το δρόμο τους… Ξέρω πως θα δυσκολευτεί μόνη της στην αρχή μα θα τα καταφέρει», αναφέρει μεταξύ άλλων στην δημοφιλής ηθοποιό που βλέπει την 18χρονη πλέον κόρη της να επιλέγει τη δική της πορεία στη ζωή.

«Κύπρος λοιπόν για την Μαριτίνα που αποφάσισε να σπουδάσει εκεί. Business με ειδίκευση στον Τουρισμό που δεν υπάρχει σε Πανεπιστημιακό επίπεδο στην Ελλάδα!! Κι ας είναι η βαριά βιομηχανία μας!! Δίκη της η απόφαση καθώς πιστεύω πως τα παιδιά πρέπει να διαλέγουν μόνα τον δρόμο τους! Ξέρω πως θα δυσκολευτεί μόνη της στην αρχή μα θα τα καταφέρει. Όπως κι εγώ που θα βλέπω άδειο το δωμάτιο της αλλά οι μανάδες πρέπει να σκέφτονται τα παιδιά τους όχι τον εαυτό τους!! Εύχομαι καλή αρχή σ όλα τα παιδιά μας που ξεκινούν τώρα σπουδές και καλά κουράγια στους γονείς!!» έγραψε η Μιμή στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News