Συνταρακτική εξομολόγηση του Απόστολου Γκλέτσου για τη μάχη με τον καρκίνο

Life
Συνταρακτική εξομολόγηση του Απόστολου Γκλέτσου για τη μάχη με τον καρκίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στην εκπομπή Happy day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε λέγοντας: «Εγώ είμαι εφτάψυχος. Τι έχω περάσει σε αυτή τη ζωή...Τρία χειρουργεία καρδιάς, καρκίνο. Ο καρκίνος πάει τώρα στον τέταρτο χρόνο, τα χειρουργεία ξεκίνησαν από τα 35 και είμαι 52. Κάνουν στην καρδιά σου καυτηριασμό, 9 ώρες ξύπνιος και βελάζεις από τον πόνο, έχουν πρόβλημα τα ηλεκτρικά της καρδιάς».

Ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας, αποκάλυψε ακόμη : «Με το στομάχι το κατάλαβα επειδή είχα τρομερούς πόνους. Έκανα θεραπείες. Κάνω εξετάσεις και μέχρι τώρα πάμε καλά και μάλλον το ξεπεράσαμε».

Συγκινημένη στη διάρκεια της συζήτησης ήταν όμως και η παρουσιάστρια που ανέφερε για τον πατέρα της λέγοντας :«Είσαι τυχερός που είχες αυτή τη στιγμή με τον πατέρα σου. Εγώ που δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τον δικό μου όταν έφυγε από τη ζωή και τον είδα σε ένα χειρουργικό κρεβάτι με ένα σεντόνι γιατί έφυγε σε τροχαίο, με κυνηγάει ακόμα και προσπαθώ να πω το αντίο στον ύπνο μου» είπε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News