Ποια είναι η πιο όμορφη Κρητικοπούλα; Τα Παγκρήτια Καλλιστεία την αναζητούν

Life
Ποια είναι η πιο όμορφη Κρητικοπούλα; Τα Παγκρήτια Καλλιστεία την αναζητούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια είναι η πιο όμορφη Κρητικοπούλα;

Τα Παγκρήτια Καλλιστεία αναζητούν ανάμεσα σε κοπέλες 16 έως 26 ετών από όλη την Κρήτη «τη καλλίστη», δηλαδή την ομορφότερη από όλες!

Οι φιναλίστ που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα επιλεγούν μέσα από διαδικασία casting και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν μια εντατική προετοιμασία με μαθήματα κινησιοτεχνίας, φωτογραφίας και επαγγελματικής συμπεριφοράς από την Cristi Academy.

Η προετοιμασία  θα ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο, όπου στο Ηράκλειο, θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του 39ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς για την ανάδειξη της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Young 2018.

Η λαμπερή βραδιά του μεγάλου τελικού θα μεταδοθεί και φέτος ζωντανά από την ΚΡΗΤΗ TV.

Σημειώνεται ότι φέτος συμπληρώνουν 39 χρόνια τα Παγκρήτια Καλλιστεία και η εταιρεία παραγωγής προσκαλεί κοπέλες από 16 έως 26 ετών να δηλώσουν συμμετοχή και να ζήσουν την αξέχαστη εμπειρία!

Για δηλώσεις συμμετοχής λοιπόν συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκετε στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού στη διεύθυνση www.misskriti.com ή τηλεφωνήστε στο τηλ. 2810-334506.

Παραγωγή: Cretanart Productions

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News