Πολύτιμη βοήθεια δίνει σε σκυλάκι που βρήκε στα καμένα της Αττικής η Μυρσίνη Λαμπράκη

Life
Πολύτιμη βοήθεια δίνει σε σκυλάκι που βρήκε στα καμένα της Αττικής η Μυρσίνη Λαμπράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γνωστή chef και συγγραφέας Μυρσίνη Λαμπράκη, μέσα στο χάος που επικρατεί μετά τις φονικές πυρκαγιές, βρήκε ένα σκυλάκι στα καμένα στη Νέα Μάκρη το οποίο φαίνεται πως έχασε το δρόμο του.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες μία φωτογραφία με το σκύλο, γράφοντας μεταξύ άλλων να βοηθήσουμε όλοι μαζί προκειμένου το ταλαιπωρημένο ζωάκι να βρε την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Βοηθήστε να βρούμε την οικογένεια του!!! Τον μάζεψα τρομαγμένο από τον δρόμο στην Νέα Μάκρη σήμερα το μεσημέρι που κατέβηκα να βοηθήσω στην συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας!! Είναι αρσενικό αγγλικό σετερ εξαιρετικού χαρακτήρα με δεδομένο ότι δεν είναι επιθετικός ούτε και με τα γατιά μου ούτε με την Κίρκη το σκύλο μου.

Φοβάται πολύ έχει τσιπάκι αλλά δεν είναι καταχωρημένος! Τον φιλοξενώ στο σπίτι μου ευτυχώς δεν έχει εγκαύματα και δεν είναι χτυπημένος».  

Ο σκύλος αυτός είναι ένα από τα πολλά ζωάκια που έτρεξαν να σωθούν από τις φλόγες, κάποια απ' αυτά κατάφεραν να ζήσουν καθώς υπήρξαν και άνθρωποι σαν τη Μυρσίνη Λαμπράκη για να τα βοηθήσει, άλλα πάλι έπεσαν θύματα της πύρινης λαίλαπας...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News