Στέφανος – Monica: Η κρητική κουζουλάδα ενώθηκε με το λατινοαμερικάνικο μπρίο!

Life
Στέφανος – Monica: Η κρητική κουζουλάδα ενώθηκε με το λατινοαμερικάνικο μπρίο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ένωση πολιτισμών! Ένας λαμπερός Ελληνοκολομβιανός γάμος!

Ο πιο όμορφος, πολύχρωμος, λαμπερός, γεμάτος μπρίο και κέφι γάμος έγινε στο Ηράκλειο.

Ο Στέφανος Καργάκης, γιος του Διευθυντή Προγράμματος της ΚΡΗΤΗ TV, κ. Γιώργου Καργάκη, πήρε την πιο σημαντική απόφαση στη ζωή του: να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Monica Marie.

Ο Στέφανος γεννήθηκε στη Βοστώνη των ΗΠΑ και μεγάλωσε στην Κρήτη. Η Monica γεννήθηκε και μεγάλωσε στο New Hampshire των ΗΠΑ με καταγωγή από τη μακρινή Κολομβία.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ενώ σπούδαζαν στην Αμερική και ανάμεσά τους γεννήθηκε ένας έρωτας τόσο αληθινός, τόσο κεραυνοβόλος στον οποίο δεν είχαν καμία θέση κοινωνικά ζητήματα διαχωρισμού.

Η κρητική κουζουλάδα ενώθηκε με το λατινοαμερικάνικο μπρίο και η ένωση χάρισε σε δύο νέους ανθρώπους την παντοτινή ευτυχία με ένα χαμόγελο και ένα σπινθηροβόλο βλέμμα να είναι «καρφωμένο» στα πρόσωπα τους όταν κοιτούν ο ένας τον άλλον.

Η νύφη υπέρλαμπρη μέσα στην απλότητα της φώτιζε με το λαμπερό της χαμόγελο τον «Κήπο», όπου έγινε ο γάμος.

Ο γάμος τους, όπως ανέφερε ο κ. Γιώργος Καργάκης, ήταν μία «ένωση πολιτισμών» αφού Έλληνες και Κολομβιανοί έγιναν ένα μαζί με τους καλεσμένους από χώρες της Ευρώπης, της βόρειας και νότιας Αμερικής καθώς και της Ασίας.

Οι σημαίες που κυμάτιζαν στα χέρια των στενών φίλων, συγγενών και συνεργατών έγιναν σύμβολο της αγάπης του Στέφανου και της Monica, τα ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια εναλλάσσονταν με τα λάτιν και Έλληνες και ξένοι αφέθηκαν στο ξέφρενο ρυθμό της μουσικής που φέρνει κάθε άνθρωπο κοντύτερα στον άλλο και δίνει το πιο ισχυρό μήνυμα για το μέλλον όλων μας: αγκαλιασμένοι ζούμε καλύτερα.

Ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV εύχεται κάθε ευτυχία στο ζευγάρι!

Ο Διευθυντής Προγράμματος της ΚΡΗΤΗ TV πανευτυχής προετοιμάζει τον πρωτότοκο γιο του για τη πιο σημαντική μέρα της ζωής του

Βίντεο & φωτογραφίες: Photo Profile Γιάννα Καραγιώργου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News