Προτίμησε την Αντίπαρο για διακοπές η οικογένεια Σπανούλη

Life
Προτίμησε την Αντίπαρο για διακοπές η οικογένεια Σπανούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξέγνοιαστες καλοκαιρινές και οικογενειακές στιγμές απολαμβάνουν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης στην Αντίπαρο.

Η πρώην Σταρ Ελλάς και ο γνωστός μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Αντίπαρο, μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του Σπανούλη στην Αθήνα. Το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί μαζί με τους κουμπάρους του, Νίκο Ζήση και τη σύζυγό του Φανή και περνούν ξέγνοιαστες και οικογενειακές στιγμές.

Ο πολύτεκνος αρχηγός του Ολυμπιακού έχει αποκτήσει με την όμορφη Ολυμπία τρεις γιους και δύο κόρες, ενώ ο 34χρονος Νίκος Ζήσης είναι πατέρας τριών αγοριών. Έτσι, οι δύο οικογένειες δεν σταματούν να αφιερώνουν χρόνο στα παιδιά τους, παίζοντας αμέτρητα παιχνίδια όλοι μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Gala απαθανάτισε την οικογένεια Σπανούλη – Χοψονίδου και την οικογένεια του Νίκου Ζήση σε πολυσύχναστη παραλία της Αντίπαρου να χαλαρώνουν στις ξαπλώστρες και στην χρυσή αμμουδιά, να κάνουν τις βουτιές τους και να παίζουν στη θάλασσα. Η Ολυμπία φυσικά δεν είχε μάτια παρά για την 10 μόλις μηνών κορούλα της, η οποία ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με το υγρό στοιχείο.

Αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν φυσικά το αψεγάδιαστο κορμί της Ολυμπίας, η οποία παρά τις απανωτές εγκυμοσύνες διατηρεί μία εντυπωσιακή σιλουέτα!

thecaller

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News