Λαμπερές παρουσίες στο επίσημο δείπνο για το πριγκιπικό ζεύγος - Ποιες ξεχώρισαν

Life
Λαμπερές παρουσίες στο επίσημο δείπνο για το πριγκιπικό ζεύγος - Ποιες ξεχώρισαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσημο δείπνο προς τιμήν του πριγκιπικού ζεύγους που έφτασε το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα, παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Παρά το γεγονός ότι το ταξίδι για τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και τη Δούκισσα της Κορνουάλης ήταν μεγάλο, και οι δύο φαίνονταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι όταν έφτασαν στο Προεδρικό Μέγαρο και καλωσορίστηκαν από τον Προκόπη Παυλόπουλο με τη σύζυγό του Σίσσυ.

Η Καμίλα αγαπάει, όπως φαίνεται, το λευκό χρώμα γι’ αυτό επέλεξε να «κλείσει» την πρώτη της βραδιά στην Ελλάδα με ένα λευκό σύνολο. Να σημειωθεί πως λευκό προτίμησε η Δούκισσα και για την άφιξη της στη χώρα, με ένα φόρεμα με το οποίο έκανε και την επίσκεψή της στο Μουσείο Μπενάκη.

Φόρεσε λοιπόν μια λευκή τουαλέτα με κεντημένα λουλούδια στο δείπνο και το συνδύασε με κρεμαστά σκουλαρίκια και λαμπερό clutch.

Σε χάλκινη απόχρωση, ωστόσο, ήταν το ταγέρ που επέλεξε η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας Σίσσυ και το συνδύασε με χρυσά κοσμήματα και καφέ παπούτσια.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού, από την άλλη, προτίμησε να φορέσει ένα midi φόρεμα στο επίσημο δείπνο, πράσινου χρώματος και τα αξεσουάρ της ήταν διακριτικά.

Τέλος, ιδιαίτερα κομψή εμφανίστηκε στο δείπνο και η Μαρέβα Μητσοτάκη η οποία φόρεσε ένα μαύρο σύνολο με χρυσό κόσμημα στο λαιμό, ενώ και το μακιγιάζ της είχε ήπιους τόνους.

Νωρίτερα, η Μπέτυ Μπαζιάνα και η Καμίλα επισκέφτηκαν το Μουσείο Μπενάκη που φιλοξενεί έργα όλων των εποχών της ελληνικής ιστορίας και τέχνης. Οι δύο γυναίκες ξεναγήθηκαν από επιμελήτριες του Μουσείου.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα επέλεξε σ’ αυτή την περίσταση ένα λευκό φόρεμα με μαύρες ρίγες και μαύρες γόβες.

 

Φωτογραφίες: ΑΠΕ - ΜΠΕ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News