Νυφούλα ντύνεται η Λένα Παπαληγούρα

Life
Νυφούλα ντύνεται η Λένα Παπαληγούρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Άκη Πάντο ετοιμάζεται να ανέβει η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα.

Η ίδια είναι χαμηλών τόνων και προσπαθεί να μην προκαλεί τα media με την προσωπική ζωή της, αλλά από τη στιγμή που ερωτεύτηκε τον γοητευτικό νεαρό πολιτικό μηχανικό, φαίνεται πως η χαρά δεν την αφήνει.

Η σχέση τους μετρά περισσότερο από ενάμιση χρόνο και μένουν μαζί εδώ και καιρό στην περιοχή του κοσμικού Κολωνακίου, δίπλα στην κατοικία του πατέρα της, πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης, Αναστάσιου Παπαληγούρα. Ήταν κάπως επόμενο για το περιβάλλον της να έρθει και ο γάμος!

Πώς έγινε η πρόταση γάμου;

«Την έκανε σε ένα µικρό ταξίδι που σου είχα πει πως θα κάνουμε στο Μιλάνο. Είχαµε υποσχεθεί ο ένας στον άλλο ότι θα βρούµε µια ευκαιρία να αποδράσουµε για λίγες ηµέρες στο Μιλάνο που αγαπάµε πολύ κι εκεί µου έκανε µια ροµαντική πρόταση γάµου… Ηταν απρόσµενο και η έκπληξή µου ήταν µεγάλη. Ήταν σαν παραµύθι, ειδικά, δε, καθώς ήµασταν σε αυτή την υπέροχη πόλη. Μένουµε µαζί εδώ και καιρό, τρέχουµε κι οι δύο πολύ και το είχα αφήσει σε µια άκρη του µυαλού µου όλο αυτό, αλλά τελικά ήρθε.»

Πότε θα ντυθεί νυφούλα;

«Καλοκαίρι δεν µπορούµε λόγω της µεγάλης περιοδείας που θα κάνω µε την «Ηλέκτρα». Ή φθινόπωρο ή χειµώνα πάντως σίγουρα µέσα στο 2018, όταν βρούµε χρόνο. Ακόµα ψάχνουµε προσφορές, συζητάµε αν θα γίνει εδώ ή σε κάποιο νησί. Είµαστε πάρα πολύ χαρούµενοι, αλλά για την ώρα δεν έχουµε κλείσει λεπτοµέρειες».

Κουμπάρα στο γάμο της θα είναι η Ιωάννα Παππά. «Η καλή συνάδελφος και αγαπημένη φίλη Ιωάννα με τον σύντροφό της, αδελφό του Άκη, Κώστα, θα είναι οι κουμπάροι μας», επιβεβαιώνει η Λένα.

Πηγή: tlife.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News