Ο Τράμπ πήρε πρόσκληση να έρθει Ελλάδα για τα... International Erotic Awards

Life
Ο Τράμπ πήρε πρόσκληση να έρθει Ελλάδα για τα... International Erotic Awards

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια πρόσκληση διαφορετική από όλες τις άλλες, έλαβε πρόσφατα ο πλανητάρχης Τράμπ. Και αυτό γιατί, δέχτηκ ε πρόσκληση, να είναι επίτιμος καλεσμένος στα «Οσκαρ» της βιομηχανίας πορνό.

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης, δημιουργός και εμπνευστής των Sirina International Erotic Awards, όπως ονομάζεται η διεθνής ερωτική διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Tae Kwon Do, το Σάββατο 5 Μαΐου, δεν… δίστασε να στείλει πρόσκληση στον Ντόναλντ Τράμπ, με το δεδομένο μάλιστα ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στο ωραίο φύλο.

Ο κ. Σειρηνάκης, λοιπόν, έστειλε την πρόσκληση ηλεκτρονικά στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, παγώνοντας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», τους υπαλλήλους.

Όπως άλλωστε αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση, ο Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να απαντήσει μέχρι την Τρίτη, προκειμένου να πει αν δέχεται ή όχι την πρόσκληση ώστε να επιβεβαιώσει την παρουσία του.

Όπως όλα δείχνουν πάντως, λόγω και του φορτωμένου προγράμματος του πλανητάρχη θα είναι λίγο δύσκολο να έρθει στην χώρα μας, αλλά κανείς δεν ξέρει.

Να σημειωθεί πως στα «Οσκαρ» της βιομηχανίας του πορνό θα έρθουν οι καλύτερες πορνοστάρ από όλα τα μέρη του κόσμου, όπως η Τόρι Μπλακ, η Αλέξις Τέξας και η Αμίρα Αντάρα.

Η φωτογραφία είναι από το i-efimerida

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News