Έξω και ο Τσίκιλης από το MasterChef - Δήλωση «φωτιά» του Τιμολέοντα

Life
Έξω και ο Τσίκιλης από το MasterChef - Δήλωση «φωτιά» του Τιμολέοντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία στα πιάτα που διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο MasterChef.

Με μία ακόμη αποχώρηση σημαδεύτηκε το χθεσινό επεισόδιο του Masterchef.- Θα μου στοιχίσει είπε κριτης στον Τσίκιλη

Οι δύο ομάδες έφτασαν στο συμβούλιο και άκουσαν τον απολογισμό της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef.

Η μπλε ομάδα ήταν η νικήτρια με βάση τη βαθμολογία των κριτών και έτσι στον εξώστη ανέβηκαν Χρήστος Γλωσσίδης, Γιώργος Φασιλής και Τιμολέων Διαμαντής, προκειμένου να δουν και να εμψυχώσουν τους συμπαίκτες τους να διαγωνίζονται για την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

Από την άλλη, Σάββας Ληχανίδης, Δημήτρης Τσίκιλης και Αργυρης Αγλαμίσης φόρεσαν τις μαύρες ποδιές και κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο που έφερε την υπογραφή του executive chef Αστέριου Κουστούδη, με βασικό υλικό το ορτύκι.

Τα πιάτα και των τριών ήταν πάρα πολύ κοντά στο πρωτότυπο με μικρές λεπτομέρειες να διαφέρουν. Ο Δημήτρης Τσίκιλης ήταν εκείνος τελικά που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους τέσσερις κριτές και εκείνος που αποχώρησε από το MasterChef.

Ο Πάνος Ιωαννίδης εξέφρασε τη δική του λύπη για την αποχώρηση του παίκτη που με τα αστεία του έδινε μια άλλη νότα μέσα στο διαγωνισμό. «Δημήτρη, ομολογώ ότι κάθε αποχώρηση κάθε παίκτη από το MasterChef είναι δύσκολη για εμάς. Εντελώς ειλικρινά και εντελώς ανθρώπινα σου λέω ότι η δική σου σήμερα, σίγουρα για όλους, αλλά και προσωπικά σε εμένα, θα μου στοιχίσει», ανέφερε συγκεκριμένα ο chef.

Αυτά που είπε ο Τιμολέων σχολιάστηκαν αρκέτα στο Twitter

«Σίγουρα το σπίτι του MasterChef θα είναι πολύ διαφορετικό χωρίς τον Δημήτρη ήταν σίφουνας. Γέλαγε όλη μέρα, έλεγε ανέκδοτα. Περνάγαμε ωραία. Σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα χωρίς τον Μητσάρα» έλεγε ο Χρήστος Γλωσσίδης αναπολώντας τις ωραίες στιγμές που έζησαν στο σπίτι του MasterChef.

Στον αντίποδα ο Τιμολέων Διαμαντής, φάνηκε απολύτως προσηλωμένος στον στόχο του τώρα που τον βλέπει να πλησιάζει. «Σίγουρα δεν χωράνε συναισθήματα σε αυτή τη φάση που είμαστε. Οκ! Έχουμε έρθει κοντά με κάποια άτομα, αλλά εγώ προσωπικά ήρθα μόνος μου και μόνος μου θα συνεχίσω και μόνος μου θα συνεχίσω μετά τον διαγωνισμό. Μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, αλαζονικό ή να φαίνομαι κακός, αλλά θέλω να συνεχίσω μέχρι τον τελικό», ανέφερε συγκεκριμένα ο παίκτης και η ατάκα του σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους χρήστες του twitter.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News