default-image

Αυτή είναι η διαθήκη του Ψάλτη – σπάει τη σιωπή της η κόρη του

Life
Αυτή είναι η διαθήκη του Ψάλτη – σπάει τη σιωπή της η κόρη του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πόνο ψυχής και έχοντας περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τον χαμό του , η κόρη του Στάθη Ψάλτη Μαρία , σε μια αφοπλιστική συνέντευξη , μιλάει για τον πατέρα της, τη διαθήκη του αλλά και τη σχέση της με τη μητριά της, Χριστίνα.

“Ο μπαμπάς μου δεν ήθελε να δει ποτέ δάκρυα στο πρόσωπό μου. Όμως, πονάω! Ένας χρόνος πέρασε σχεδόν και μου λείπει πολύ. Μου λείπει η φωνή του, η αγκαλιά του, τα αστεία μας, οι βόλτες μας, μα πιο πολύ μου λείπουν τα σ’ αγαπώ του”, δηλώνει συγκινημένη στην Εspresso η Μαρία Ψάλτη.

Αναφορικά με τα της περιουσίας του ηθοποιού για το οποίο έχουν γραφτεί πολλά, αποκαλύπτει: “Ο μπαμπάς μου δεν άφησε καμιά περιουσία, γιατί μοίραζε τα πάντα στους φτωχούς, σε ιδρύματα. Δεν σκεφτόταν το μέλλον, ούτε τα γηρατειά του. Από τότε που ξεκίνησε ως ηθοποιός έτσι ήταν. Γι’ αυτό δεν ευσταθούν όσα λένε για τη διαθήκη και το μοίρασμα της περιουσίας”.

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τη σχέση της με τη χήρα του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα και την κόντρα που ακούστηκε ότι υπάρχει μεταξύ τους: “Δεν με ενδιαφέρει τι γράφεται για τη Χριστίνα, ειλικρινά. Εκείνη ήταν η σύζυγός του και εγώ το παιδί του. Δεν έχουμε κάτι να μοιράσουμε. Ωστόσο, η Χριστίνα στάθηκε στο πλευρό του πατέρα μου και οφείλω να το πω αυτό δημοσίως. Εγώ έχασα τον πατέρα μου και ο πόνος μου σταματά σε αυτό το κομμάτι. Μίλησα και με τον θείο μου Γιάννη Ρώτα και του ζήτησα να πέσουν οι τόνοι. Σε καμιά περίπτωση ο μπαμπάς μου δεν θα ήθελε να ακούγονται τέτοια πράγματα δημοσίως”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News