Ο Xρήστος Σιμαρδάνης έδινε κρυφά χρήματα σε όσους είχαν ανάγκη

Life
Ο Xρήστος Σιμαρδάνης έδινε κρυφά χρήματα σε όσους είχαν ανάγκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρυφές πτυχές της ζωής του αείμνηστου ηθοποιού Χρήστου Σιμαρδάνη αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον Λάζο Μαντικό και τον ΑΡΤ FM.

"Αντιμετώπισε τον θάνατο του με αισιοδοξία και με στωικότητα χωρίς να γίνει βορά των media. Κανείς δεν ήξερε τίποτα, πουθενά δεν γράφτηκε κάτι. Το διαφυλάξαμε όλοι μας οι φίλοι, αφού ήθελε να μην γίνει γνωστό. Ήταν καταιγιστική η ιστορία της ασθένειας του, ξεκίνησε τον Οκτώβριο και σε πέντε μήνες έφυγε. Τελευταία φορά που τον είδα ήταν στην αρχή της αρρώστιας του, μετά μιλούσαμε στο τηλέφωνο μόνο γιατί έτρεχα για προβλήματα άλλων ηθοποιών. Ενώ είχαμε κανονίσει να βρεθούμε την προηγούμενη εβδομάδα, δεν προλάβαμε…", ανέφερε.

Και σημειώσε ακόμη "Η ζωή του Χρήστου Σιμαρδάνη ήταν μια χαρμόσυνη πορεία. Ο Χρήστος Σιμαρδάνης ήταν εξαιρετικός φιλάνθρωπος και πολλές φορές έδινε, ενώ έφυγε από την ζωή χωρίς να έχει χρήματα. Ειλικρινά τα γλέντησε τα χρήματα του, έδινε πολλά χρήματα για να βοηθήσει ανθρώπους. Δεν άφησε χρήματα πίσω του ο Χρήστος Σιμαρδάνης, έδινε χρήματα σε συνανθρώπους του και έλεγε να μην μάθει κανείς ότι τα έδωσα εγώ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News