Συγκινεί η σπάνια φωτογραφία από τις πρώτες ημέρες του Mega

Life
Συγκινεί η σπάνια φωτογραφία από τις πρώτες ημέρες του Mega

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία σπάνια φωτογραφία δημοσίευσε ο Πέτρος Μπούτος από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του Mega το 1989.

Το «ταξίδι» του πάλαι ποτέ «μεγάλου» καναλιού της ελληνικής τηλεόρασης ξεκίνησε στις 20 Νοεμβρίου 1989, με το πρώτο σήμα του σταθμού να  έχει φωτεινά χρώματα και φόντο έναν ουρανό.

Ένας από τους πρωτεργάτες του Mega, ο άνθρωπος που διετέλεσε επί σειρά ετών Γενικός Διευθυντής προγράμματος του καναλιού, ο Πέτρος Μπούτος, δημοσίευσε μια συλλεκτική φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Facebook, από το προσωπικό του αρχείο του που «κουβαλά» μεγάλη τηλεοπτική ιστορία και η οποία «γυρνά» τον αναγνώστη σχεδόν τρεις δεκαετίες πίσω, όταν το Mega έκανε τα πρώτα του σταθερά βήματα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε βρίσκεται ο ίδιος μαζί με τις: Έλενα Κατραβά (η επί σειρά διευθύντρια του ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού), Λιάνα Κανέλλη (παρουσίασε το πρώτο δελτίο ειδήσεων), Τζένη Σταυροπούλου-Ελματζιόγλου και Νατάσα Παπασταθοπούλου.

Η συλλεκτική φωτογραφία που δημοσίευσε ο Πέτρος Μπούτος συγκέντρωσε εκατοντάδες likes και άνθρωποι που συνεργάστηκαν με το κανάλι για χρόνια, άφησαν κάτω από τη φωτογραφία το δικό τους σχόλιο και τη δική τους ανάμνηση.

Σήμερα βέβαια, το Mega ζει την πιο δύσκολη στιγμή του. Η τελευταία εξέλιξη είναι η αναστολή της απόφασης του ΕΣΡ για παύση της λειτουργίας του με προσωρινή διαταγή του ΣτΕ.

Δείτε τη φωτογραφία:

Πηγή: bovary.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News