«Πάλεψε» με αξιοπρέπεια με την ασθένεια ο Χρήστος Σιμαρδάνης

Life
«Πάλεψε» με αξιοπρέπεια με την ασθένεια ο Χρήστος Σιμαρδάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βράδυ της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή γεμίζοντας θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Xρήστος Σιμαρδάνης που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο του μπάτλερ στην “Νταντά” και είχαμε συνδέσει όλη με την φωνή των trailer του Mega, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 χρόνων.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μάλιστα, έδωσε μια δύσκολη μάχη και για έξι μήνες πάλεψε με τον καρκίνο… αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Άνθρωπος αξιοπρεπής και γαλήνιος, ο Χρήστος Σιμαρδάνης από το Σεπτέμβρη του 2017 άρχισε να δίνει σκληρή μάχη για να νικήσει την ασθένεια. Όπως αποκαλύπτει ο καλός του φίλος Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στο Down Town: “Από την πρώτη στιγμή που έγινε η διάγνωση του καρκίνου στον εγκέφαλο, οι γιατροί είπαν πως δεν υπάρχει σωστή θεραπεία. Τον είχαν ενημερώσει πως έχει τρεις μήνες ζωής”.

Όλα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβρη του 2017, με τον Χρήστο να κάνει πρόβες για την παράσταση “Η Λίμνη που δεν είναι πια” στο θέατρο Ιλίσια – Βολονάκης. Η πρεμιέρα ήταν να γίνει στις 13 Νοέμβρη, εκείνος, όμως, ξεχνούσε καθημερινά τα λόγια στις πρόβες και οι συνάδελφοί του αναρωτιούνταν τι του συμβαίνει. Παράλληλα, ένιωθε αδιαθεσίες, έντονη δυσφορία, ξαφνικούς πονοκεφάλους και ένα θόλωμα στα μάτια και διαλείψεις να τον πανικοβάλουν. Οι δικοί του του ζήτησαν να δει γιατρό, αλλά το αρνήθηκε. Λίγο αργότερα όμως, αναγκάστηκε να πάει για εξετάσεις.

Τον Νοέμβρη, ιδιαίτερα καταβεβλημένος νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί του δίνουν λίγους μήνες ζωής. “Ο Χρήστος τη μια μέρα έκανε πως ήξερε για τον καρκίνο και την άλλη πως δεν ήξερε. Προφανώς ο άνθρωπος προσπαθούσε να αυτοπροστευτεί, δεν ήθελε να δει την αλήθεια κατάμουτρα. Θυμάμαι μου έλεγε “ Κάτι έχω με την υγεία μου, αλλά τι είναι αυτό που έχω;” και απαντούσε μόνος: “Α, ναι γεράματα”. Οι δικοί του άνθρωποι τον είχαν παραμυθιάσει πως ήταν σοβαρό το πρόβλημά του, αλλά θα περάσει”, αναφέρει ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης άφησε τελικά, την τελευταία του πνοή το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Όπως περιγράφει στενός του φίλος: “Δεν μπορούσε να αναπνεύσει, τον πήγαμε στο νοσοκομείο, εκεί τον διασωλήνωσαν και μέσα σε μισή ώρα είχε πεθάνει. Ευτυχώς δεν ταλαιπωρήθηκε”.

Πηγή: tlife.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News