MasterChef: Το... φαρμάκι του Τζώρτζη για τη Γωγώ, ποιος παίκτης κέρδισε την ασυλία

Life
MasterChef: Το... φαρμάκι του Τζώρτζη για τη Γωγώ, ποιος παίκτης κέρδισε την ασυλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γλυκό του Δημήτρη Τσίκιλη έδωσε τη διάκριση στην κόκκινη ομάδα έπειτα από την ομαδική δοκιμασία στη Γαλλική Πρεσβεία.

Η μπλε ομάδα με μόλις ένα βαθμό διαφορά από τους αντιπάλους της μπήκε σε διαδικασία ασυλίας για να ψηφίσει στη συνέχεια τους υποψήφιους για αποχώρηση.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας διαγωνίστηκαν σε δύο φάσεις για την ασυλία. Στην πρώτη, όλοι οι παίκτες έχοντας μπροστά τους ένα γουδί και 5 μπαχαρικά: αστεροειδή γλυκάνισο, κανέλα, μαραθόσπορος, γαρύφαλλο, πιπέρι σετσουάν, κλήθηκαν τα φτιάξουν το μείγμα 5 spices. Από αυτή τη διαδικασία διακρίθηκαν ο Σάββας Ληχανίδης, ο Χρήστος Φασίλης και ο Αργύρης Αγλαμίσης, οι οποίοι στη συνέχεια μαγείρεψαν κοτόπουλο με το μείγμα που έφτιαξαν.

Το πιάτο που νίκησε ήταν του Αργύρη Αγλαμίση, ο οποίος κέρδισε την ασυλία και δεν μπορεί να ψηφιστεί για αποχώρηση από την ομάδα του.

Το φαρμάκι του Τζώρτζη Παπανικολάου τη Γωγώ Κωστάκη ως αρχηγό;

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου ήταν εκείνος που κέρδισε στο τεστ δημιουργικότητας και έγινε για πρώτη φορά αρχηγός ομάδας. Για την αντίπαλη ομάδα επέλεξε την… παλιά του φίλη μέσα στο παιχνίδι του MasterChef, την Γωγώ Κωστάκη. Μαζί με τις ομάδες τους μαγείρεψαν για τον Γάλλο Πρέσβη και στο επεισόδιο της Παρασκευής βρέθηκαν μπροστά στους κριτές για να μάθουν τις βαθμολογίες τους, αλλά και να αναλύσουν την εμπειρία τους στην ομαδική δοκιμασία.

Σχολιάζοντας στην προσωπική του συνέντευξη τις δηλώσεις που έκανε η Γωγώ περί οργανωτικών δυνατοτήτων της ο Τζώρτζης έσταξε δηλητήριο…

«Δεν πιστεύω ότι η Γωγώ έχει ηγετικές ικανότητες. Η μόνη ικανότητα της είναι να κρύβεται πίσω από τα λάθη της.

Η αλήθεια είναι ότι το μόνο πράγμα που κράτησα ήταν ότι η Γωγώ δεν είχε και την τόσο πολύ αρχηγική θέση στην ομαδική.

Άκουσα τη Γωγώ να λέει ότι είχε την καλύτερη θέση. Είδα κάτι ψεύτικο στο πρόσωπο της, διότι πριν από λίγα λεπτά μας είπε ότι δεν είχε και τη μεγαλύτερη εξουσία στην ομάδα της. Ούτε το μενού δεν είχε επιλέξει», ήταν ανάμεσα στα πράγματα που σχολίασε ο Τζώρτζης, χωρίς ωστόσο να αναφέρει κάτι μπροστά στην Γωγώ.

zappit

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News